Szembe a széllel

2011.12.19. 17:14

Mosmá aztán télleg kezdek teljesen teleszaladni hemoglobinnal. Vagy mivel.

Mer mire gondoljak, amikor a magyar miniszterelnök legkedvesebb elfoglaltsága, hogy minden reggel közvetlenül felkelés után, még a sokat sejtető, ám annál csalókább hajnali merevedés állapotában, miután az ég felé bökött benyálazott mutatóujjával kipuhatolta a szélirányt, bővizű forrást mímelve, kéjesen szemközthugyozza azt. Majd amikor a saját folyékony végtermékét a nadrágjára veri az ájer nagyonis kiszámítható mozgása, ugrasztja a Gírószász - Szíjjártó - Selmeci triót, a bértollnokait, no meg természetesen a Fidesz pártkatonáit és munkáslevelezőit, akik az elkúrással való szembenézést hiperaktiv hablatyolással és bűnbakolással próbálják pótolni.Asszem arra, hogy ez itten kérem Magyarország. Úgy áll, csak úgy csüng. Azér nem fáj, mer puha.Meg arra, hogy ne szójjá be, csak virícsd a lóvét gecó! Ez az agresszív köcsögség lenne a magyar út? Erre kellene nekem büszkének lennem?
Hát nem.
Szerintem nem számít már nekik semmi más, csak legyenek meg a sarkalatosak. Ha ad pénzt az IMF jó, ha nem, nem. Ott a manyup maradék, meg a valutatartalék, elég lesz egy darabig. Időt akarnak nyerni. A hatalomban töltött időt. Minél többet.
De hát már benne vannak és nem igazán veszélyezteti őket semmi a pozíciójukban.
Nem értem.
Van valami a háttérben, ami kimozdíthatja őket?

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr433476026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otto von Bolschewick 2011.12.19. 17:56:06

"...a magyar miniszterelnök legkedvesebb elfoglaltsága, hogy minden reggel közvetlenül felkelés után, még a sokat sejtető, ám annál csalókább hajnali merevedés állapotában, miután az ég felé bökött benyálazott mutatóujjával kipuhatolta a szélirányt, bővizű forrást mímelve, kéjesen szemközthugyozza azt."

Ezért a mondatért már megérte. Szívből gratulálok!

neonbagi · http://neonbagi.blog.hu/ 2011.12.19. 18:09:11

@Otto von Bolschewick:
Köszönöm.
Örülök, hogy tetszik. Ha visszaolvasol, találsz még hasonlókat.
süti beállítások módosítása