My dear Mr. CÖF! (or WTF)

2014.09.08. 18:10

My dear Mr. CÖF! (or WTF)

Tájékoztatom önt, hogy levelét megkaptam és ezúton mondanék önnek köszönetet azért a pár vidám percért, amit szerzett vele nekemnek.
Amikor pár éve meghallottam, hogy az ön imádott prime ministere, akit itt a White Házban magunk között csak little hungarian stockynak hívunk, alkalmaz bohócügyi államtitkárt, mi is létrehoztuk ezt a posztot.
Vidám levelét válaszadás céljából továbbítottam a házban ilyen ügyekre szakosodott Secretary Clown Affairs-nak.



Üdvözlettel:
Barack Obama US President.


Tisztelt CÖF!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy az Elnöknek írt fogalmazványukra válaszoljak.
Előrebocsájtom, hogy magyar vagyok.
Azért esett rám a választás, amikor erre a posztra embert kerestek, mert egyrészt ez eleve egy magyar világszabadalom, másrészt pedig a személyíségemből adódóan jól viselem el a súlyos és kezeletlen idiótákat.
Naszóval.
Az a csúnya helyzet drága uraim, hogy az amerkai kormányszervek és az elnök sem foglalkozik pitiáner szarházi feljelentgetőkkel, még akkor sem, ha azok alkalomszerűen közpénzen és ki tudja ki által szervezetten össze tudnak hozni egy-egy polgári hömpölygést.
De drága Uraim!
A háromezres fészbúkos rajongótáborukat legalább ne tegyék ki az oldalukra, ha izmozni akarnak. Ellenben tűpontosan tisztában vannak annak a jelentőségével, ha valamilyen ügyben az itt köztiszteletben álló Mr. Charles Gati megnyilvánul és ugyanilyen pontosan tudják azt a maga helyén kezelni.
Tájékoztatásul közlöm önökkel, hogy az Egyesült Államok kormány szerveinek rendelkezésére áll az az apparátus és az a hálózat, amelyen tájékozódni tud magyar ügyekben, ha akar.
Néha elég, ha csak egy alkalmazott kinéz a követség ablakán, mint az elhíresült szoborszerűség esetében.
De tudjuk azt is, hogy ki az  Mr. Habony és Mr. Simicska. Hogy ki az a Mr. Lázár és hogy merre és kivel költötte a közpénzt anno. Tudjuk, hogy mi történt kétezerhatban és tudjuk ki állt az események hátterében.
És drága cöfös urak, azt is tudjuk, hogy kik maguk és azt is hogy kik pénzelik önöket.
Nem a sajtóból tájékozódunk, bár elemezzük az olvasottakat és látottakat is.
Továbbá jobb, ha tudják, hogy országaink vezetőinek személyes találkozója nem aktuális, mint ahogy nem volt aktuális Mr. Bush idejében sem és nem lesz aktuális még sokáig, sok más elnök idejében sem.
Többek között azért nem, mert az önök vezetője nem partiképes.
Hangsúlyozom, nem az országuk, hanem a vezetőjük.
Hogy is szokták mondani?
Több tiszteletet Obama elnöknek!

P.s.: Itten van a CÖF levél:


         http://civilosszefogas.hu/level-barack-obama-urnak/



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr676681139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása