Óbazmeg mekkora buli van mámegin itten.
Ezek a mocsadék usákok szopatni akarják a mi sikeres, összefogott nemzetünket.
Mégazajó, hogy mértékadó sajtónk, meg a frissen kinevezett külügyminiszterünk éberen vigyáz a hon érdekeire és nem engedik, hogy az amerikai karvajtőke elsárgult fogaival rágja fájó és szenvedő nemzettestünket.
Denemám!

Merhogy az történt a minap, hogy az USA Külügyminisztériuma megtagadta a belépést az Egyesült Államok területére történő néhány magyar állampolgártól.
Ez lehet, hogy mindennapos eset, de most valahogy ráindultak a fiúk.
Először a Napi Gazdaság nevű... izéorgánum plankolta fel a témát a maga sajátos felfogásában.
Szerintük az történt, hogy a NAV több amerikai érdekeltségbe tartozó intézménynél és cégnél vizsgálódik, ezen berágtak az amcsik és válaszul nem engedik be az usába a NAV vezetőit.
A fogalmazványban aztán kifejtik, hogy az amerikai érdekeltségű cég a norvég pénzeket osztó, jelenleg felfüggesztett adószámú Ökotárs Alapítvány.
Jól össze is boronálták őket egyfüst alatt az Obamával meg a Clintonnal. Sőt ezutóbbi bénejével is.
Akit érdekel, itten elolvashassa:

http://napigazdasag.hu/cikk/25771/

Itt a történet szépen véget is érhetett volna.
Nyomják krahácsot megvót, mocskos rothadó nyugat, meg amerika megvót, külföldről pénzelt civilszervezet megvót, a trollok, munkáslevelezők, bérbloggerek és a társadalom egyéb heréinek kielégítése meggvót.
A téma lezárva, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.
Csakhogyezekbazmeg nem nyugszanak.
Ezekitten közleményeket adnak ki.
Háholénekezek?!

"Az amerikai nagykövetségnek nincs tudomása semmilyen Magyarországon működő amerikai cég vagy intézmény ellen folytatott NAV-vizsgálatról, és semmilyen amerikai lépésre nem került sor ilyen vizsgálat következményeként. Bizonyos magyar magánszemélyekről úgy találták, hogy nem jogosultak az Egyesült Államokba történő belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak. Ezt a döntést az amerikai külügyminisztérium hozta meg."

Akkómostmiafaszvan?
Van olyan NAV vezető, akiről az USA Külügyminisztériumának hiteles információja van, hogy korrupt?
Nemá!
A magyar populáció naív, még a mesében hívő része egy kis ideig azt hihette, hogy ezek most rábasztak.
Ezt már nem lehet megúszni.
Pedigde.
Az amcsik a közleményükben kihangsúlyozták ezt is:

"A büntetőeljárás lefolytatása kérdésében az illető ország dönt. A magánélet védelmét célzó amerikai törvények megtiltják számunkra, hogy kiadjuk az illető személyek nevét."

Hátakkó az a haza meg van mentve!
A zselés cövek nevű külügyminiszter legott berendeltette az ami ügyvivőt és a törvényi tiltás biztos tudatában követelte tőle a neveket, amit ő persze nem adhatott ki.
Neeem... nem az vót a reakció, hogy kivizsgáljuk, esetleg kinyomozzuk.
Még véletlenül sem.
Bár ezek amennyire profik a nemvizsgálódásban, én má semminse csodákozok.
Mosmá csak az a kérdésem, hogy osztán mébajaz, ha néhány kistaffírungolt oligarcha, meg navfőnök nem mehet miamiba fürcsizni, meg napcsizni.
Mennyenek Szocsiba, hamá keleti nyitás van.
Vagymi.
Vagyakár aztis kérdezhetném, hogy mér avatkozik bele Magyarország egy szuverén állam belügyeibe? Azt tiltanak ki akit akarnak.
Ennyi.

P.s.:

Lapzártakor kiszivárgott, hogy a Kitiltottak között van Habony Árpád és a századvéges Heim Péter és Vida Ildikó NAV elnök és még két vezető navos.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr416802955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása