Má a fészbúk is aztat tolja a pofámba, hohy nyolcvan napja nem írtam. Meghogy hétszázhatvankét ember már jó ideje nem hallott rólam.
Dehát micsinájjon egy ilyen magamfajta hiszteroliberálbolsi kivénhedt firkászféle izéblogger, amikor napszámra kúrják pofán politikai terméknek szánt bázzvördökkel.

Aki ráadásul még keményen dolgozó kisember is.
Aki a kapitalizmus építésének rögös útján megfáradva odaül a monitor elé és elolvassa a napi adagot, már csak annyi jut az eszébe, hogy bazmeg.
Igen, ennyi.
Bazmeg.
Merhogyugye ha már a keményen dolgozó kisembernél tartunk, vótam énmá az emberek, magyar polgárok, panelprolik, simáncsakprolik, félázsiai népség, vadbarmok és egyéb állatfajták is.
Namegmég testvér a turulba.
Az is vótam.
Hábazmeg, ilyen kamélenfajzat vagyok én.
Télleg, az kéne, hogy a magyarok hivatalos nemzeti állata legyen a kaméleon.
Ha holnap ezt mantrázná a csüngőhasú, az agyhalott hívek a szopós malacok mohóságával kajálnák be ezt is, mint a többi baromságot.
Én meg bazmegolhatnék megint.
Az meg büszkeséggel tölt el, hogy a világ valahavolt legnagyobb zeneszerzője egy magyar.
Gyurcsány Ferencnek hívják.
Az ő kottájából játszik a világon mindenki, aki egy rossz szót is mer szólni a felcsuti szájnyalogatóra.
Ezazér nemsemmi bazmeg.
Meg assesemmi, hogy két hónap alatt a geciviktorbú kvesztorviktor lett, amit aztán vakarna magáról lefele, mint sarkikurva a vastagsminket templomba menet.
Aztán meg itt van nekünk az a móka, amikor a magyar miniszterelnök a népszerűségvesztés miatt ináig befosva futja az ámokot országszerte. Ahol megpihen egy pillanatra, ott ígér szakadásig jólétet, ipart, ótópályát, kóbászt, kerítést, fődi paradicsomot.
Akinek meg arra van igénye, idegengyűlöletet, halálbüntetést.
Bazmeg.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr177426636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása