Nem akadt senki

2015.09.24. 14:30

Mámegin csak nézek ki a fejembű, oszt tenyésznyúlként szaporodnak bennem a miafaszvan kezdetű kérdések


Merhogy nézem én esztet a köpcös köcsögöt, aki mellesleg manapság Magyarország miniszterelnöke is egyben, amint a parlamenti pulpitusról az orcánkba ejakulálja verbálisan, hogy ő bizony betart minden törvényt és előírást migránsügyben, márpersze végvári vitézként védve az ország és az unió határait.
Szemrebbenés nélkül.
Eközben vonattal, autóbusszal és ahogy csak lehet, migránsok tízezreit szállitja az országon keresztül a horvát határról az az osztrák határig.
És nem akadt senki, aki rászót vóna, hogy ezbazmeg nonszensz.
Itten most nem a fideszes bérrettegőkre és fotelhazavédőkre gondolok, hanem azokra, akik ott voltak és hallgatták.
Vagy a lakájmédián túli sajtóra.
Nem akadt senki, aki szót vóna neki, hogy anyukádat nézzed má hülyének szarházi.
Nem akadt senki, aki beszót vóna, hogy asszed nem látjuk, hogy te meg a kormányod valójában nem is foglalkoztok ezzel a kérdéssel. Ti a helyzet kommunikációjával és a gyűlöletkampány eszkalálásával foglalkoztok, melynek célpontjai a magyar széljobber választók. Egyedül csak az számít, amit a Finkelstein-Habony csapat felböffent. Az végképp nem, hogy mi lesz ezzel a több ezer szerencsétlen emberrel. Csak az érdekel titeket, hogy mióta erről pofáztok, emelkedett a Fidesz népszerűsége.
Nem akadt senki, aki szót vóna, hogy már látszik, hogy a horvát határon is elő akarod adatni a TEK-es verőlegényeiddel a röszkemódszert. A felduzzasztott tömeg provokálását, megveretését és könnygázba fojtását.
A futsallbolond papagálykülügyminisztered ténykedéséről meg most szó se essék.
Ezek után amikor Brüsszelben megint a hokedlire terítettek a magyaroknak a közös ebéden, arról is szó nélkül benyalták a sikerpropagandát.
Úgyhogy leszögezhetjük, hogy a magyar társadalom néhány tiszteletreméltó kivételtől eltekintve tettestársa a köpcösnek.
Ki a feltétlen behódolásával, ki a hallgatásával.
Ennyi.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr547818164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása