Bár inkább maratt vóna ott, ahol eddig vót. Merhogy ilyenkor, amikor előkerül a fasztuggyahonnan, mindíg tele van szalajtva hemoglobinnal, vagy miatökömmel.
Ésakkor kajakra nekiáll fullba tolni a kretént.

Hogyaszongya, az útdíjbuli jó.
Meghogy próbaüzem.
Meg gépházzaj.
Meghogy ha lesznek értelmes javaslatok, azokat beépítik és februárban már minden nagyon szép, minden nagyon jó, minden nagyon...
Így megyen ez itten köpcösisztánban.
Bedobnak a csüngőhasúnak mindenféle ötleteket hatástanulmány vagy előzetes számítások nélkül ( a lényeg az, hogy valamelyik vélt, vagy valós ellenség szopóágra kerüljün vele, miközben a haverok jól járnak, vagy csak olyanokat nyúlnak le, akik nem tudnak ellene tenni semmit), aztán ha jó kedvében találják a szájnyalogatót, akkó má mehet is a szavazógép elé és má törvény is.
Ez így gördülékeny, hatékony, szóval tényleg felesleges a sok számolgatás (meg a szakértelem amúgy is komcsi trükk).
Nade.
Ha utóbb nagyon nem válik be (túl nagy a tiltakozás, beszól Brüsszel, esetleg maguk is rájönnek, hogy mekkora baromság), akkor vagy módosítanak rajta (ez elég ritka), vagy alkotmányt módosítanak hozzá, vagy leszarják az egészet.
Vagy ha tényleg nagy a gáz, akkor mint amellékelt ábra mutattya, jön a kosuton a főnök és megmagyarázza.
Egyébként asse gond, ha a fehérvári huszárok lelkes megéneklője nem ér rá, vagy nincs itthon.
A kikupálódott gülüszemü nagyközségi bellamikból, az egykori alföldi táskahordozókból és a kivénhedt kispályás focistákból álló jellemtelen csicskahad nem bír leállni.
Országvédelmi terv, italnagykeres szopatás, napelemre termékdíj, estébé.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr357065599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása