Számít, nem számít

2015.09.03. 15:14

Mostanság az megy, hogy:
pengedrót, kerítés, GYODA, ilyen tábor, olyan tábor, zóna, illegális, regisztrált, nem regisztrált, Röszke, Keleti, KÖKI, beengedem, nem engedem, kiengedem, nem engedem ki, van jegye, nincs jegye, van papírja, nincs papírja, szír, nemszír, álszír, Merkel, Fabius, németek, osztrákok, EU, szemét EU, EU a hibás, kvóta, nemkvóta, fogadjuk be, ne fogadjuk be, elfoglalnak, Soros, mocskos USA, takaroggy, komcsik, Gyurcsány, zsidók, buzik, libsik, hazaárulók, estébé.

Megmég az, hogy:
feláll, nem áll fel, nedvesedik, sikosító, bekapja, nem kapja be, lenyeli, nem nyeli le, előlről, hátulról, ÉNB, VV, celeb, meleg, villantás, tevepata, segg, csöcs, pöcs, ki, kivel, mikor, hol, Dubaj, mibaj. bí hepi.
Viszont nem megy az, hogy:
Korrupció, vejkómutyi, földmutyi, 400 ezer hektár, helybenlakó földművelő Mészáros, államháztartási hiány, oktatás, egészségügy, szociális ellátás, munkanélküliség, népességfogyás, szegénység, nyugdíj, meg ilyenek.
Drága jóemberek!
Vegyük mán észre, hogy a köpcös köcsög által vezetett magyar kormány valójában leszarja a menekültkérdést. A magyar kormány elsősorban a Finkelstein-Habony-féle gyűlöletkampánnyal foglalkozik, amelynek célcsoportja a már eddig is végletekig hergelt széljobb hajlamú választó. Nem érdekli őket, hogy a kerítés értelmetlen, hogy a táborok megtelnek és aztán mi lesz. Az meg végképp nem, hogy a naponta változó kézivezérléses döntések után mi lesz a naponta beáramló többezer szerencsétlen emberrel.
Egy dolog érdekli őket.
Az, hogy mióta beleálltak a gyűlöletkampányba, azóta megállt a Párt népszerűségének a rohamos csökkenése.
EZ most a valóság bazmeg.


 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr497758196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása