Háhogymikvannakmámegin?!
Arról zeng a világ, hogy Magyarország miniszterelnöke egy szaporítóanyag.Meg az ötös számú párttagkönyv büszke, ámbár olykor tipikus fajbunkó tulajdonosa is.
Megmég azis lehet, hogy sokan mások is, de őket még nem vette arra az aranyos szájára az a drága nagytestű, talpig becsületes vállalkozóember.

Merhogyugye azzal elég nehéz vitatkozni, hogy ez a szép nagy szervezet, meg a tettestársai kurvasokba fájtak nekünk eddigi pályafutásuk során és minden vágyuk az, hogy ez a fájdalom sokáig része legyen az életünknek.
Egyvót itten kérem a brancs, meg a zászló egészen idáig.
Mosmegugye egyszercsak előkerűtt ez a szaporítóanyagozás. Nem csak úgy halkan a háttérben, hanem teli torokbú, már-már fábaszorult féregileg.
Ódrágatököm! Deszépisez!
Dejóis nézni, ahogy ezek baszogattyák egymást. Az megmá emberemlékezet óta úgy van, hogy ahol baszogatás van, ott előbb-utóbb előkerül a szaporítóanyag is.
A népek meg csak találgatnak, hogy méris ugrottak egymás torkában ezek a... izé... szaporítóanyagok.
Pedig eccerű ez, mint a facsipesz.
Az ifjú törökök ráéreztek arra, hogy a bálnatestű hózentróglis má nem annyira cimbi a csüngőhasú felcsuti szájnyalogató főnökkel és elérkezettnek látták az időt, hogy kipiszkálják a tángyér szélire a szerintük túl nagy hatalommal és túl sok lóvéval rendelkező egykori iskola és kollégiumi társat.
Azonban alighanem valami szar kerűhetett a palacsintába mer a nagyember huszárosan elküldött mindenkit a picsába némi gecizéssel egybekötve, majd a rendezte sorait a seggnyaló csahosai télakja után.
Most itt tartunk.
A jó Lajos éli világát, utazgat ide-oda, közben meg nagyon figyel, nehogy leessen valami a kocsijáról egy sötét mellékutcában. Főleg, ha külföldi rendszámú mercédeszek is járkálnak a környéken.
Egyelőre ennyi, hamarosan következik a második menet.
Azis szép lesz, akárki meglássa.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr407153013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása