Szarügy. Vagymi.

2011.07.20. 15:04

A rövidnevű úr ír. Véleményt. Magyar bíró büntet. Jogerősen. A TASZ tosz. Oda. Juropék megsemmisítenek. Blama. Zanzítva ennyi a hír.
Hámitmongyak.
Nem szeretnék mostanában Strasbourgi Emberjogi Bíróság lenni. Majd kapnak ezek olyan sallert a köpcöstől, hogy a koki adja a másikat. Majd megtanulják ezek a strasszburgék, hogy a Tokaj Kereskedőházzal nem lehet szarozni. Ráadásul a magyar állam fizessen 3580 eurót?

Hát egy nagy szart.
Szabad véleménnyílvánítás joga? Háholélnekezek? Hánemveszikészre, hogy itten értékek vannak tagadva? Meg prece..izé... dens van teremtve? Hámileszitten, ha mi elítélünk, az elítélt meg a TASZ meg csak úgy nekiáll strasszburgozni, mint a ribik dubajozni? Azok ottan meg a mi pénzünkön fognak minket baszogatni?  A sejkek legalább nem a mi pénzünkön nemiztek.
És a szabad ítélkezés joga? Az smafu?
A gugli egy nap után 107 ezer találatot dob ki az Uj Péter+Starsbourg keresőkifejezésre és ömlik szar, ahonnan csak bír. Mondjuk nekem a választófülkék forradalmának a világhálóra ráfeszülő kommnetrobotosainak rácuppanása tetszik a legjobban.
Néhány gyöngyszem:

Ők az ujpéterhívők:

"Új Péter te egy szar ember vagy!"
"Ragadványként, így hívják ezentúl Ujszar."

Vannak akik bővítik a kört:

"A Népszabadság egy szar újság, ahol a szarozó
újságírókat is megtűrik."
"Akkor a Kovács Laci bácsira nem lehet mondani, hogy szar?"

Kartográfiai értelemben is:

"Szar a strasbourgi testület!"
"Értem én, hogy hatalmas az öröm, és a sikerélmény se kicsi, hogy sikerült megvédeni a szar becsületét a nemzetközi porondon."

Vannak akik sajtószakértők:

"Uj Péter, Tóta W. és a többi, alpári stílusban firkálgató liberális firkászok nem tesznek mást, mint visszaélnek a sajtószabadsággal. Úgy gondolják, ők akkora független demokraták, hogy ezt akkor is megtehetik, ha sokak jó ízlését bántják vele, vagy rossz példát mutatnak a jövő újságíró generációjának."

Vannak akik bármilyen témában pillanatok alatt össze tudnak dobni egy finom kis konteót:

"A lényeg: kié is a Tokaj Kereskedőház? És Uj Péter ugyan miért érezte kötelezőnek, hogy kijelentse, az ő boruk szar? Egyébként nagy valószínűséggel ez az európai izé azért hozta éppen most ezt az ítéletet - gondolom nagy örömmel és élvezettel - mert másképp nemigen tudnak bosszút állni Orbánékon."

"Nem vennék rá mérget, hogy egy ilyen döntésben nincs benne a konkurencia."

Összefoglalva:

"Uj Péter ocsmány féreg, az is ocsmány féreg, aki védi. Ennyi."

Mindezt úgy, hogy el sem olvasták az eredeti cikket, meg azt sem, hogy mi is szerepel pontosan az Emberi Jogok Európai Bíróságának döntésében.
Ne feledjük, ez azért mégiscsak egy piszlicsáré ügy.
Mi lesz itt, ha majd komoly, a lakájmédiával is megtámogattatott kirakatügyek ítéleteit fogja megsemmisíteni a testület?

P.s.:

Akit érdekel, itt az ominózus cikk:

http://nol.hu/archivum/archiv-476342


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr723083482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása