Igazad vót Fletó!

2014.07.31. 18:40

Máhogy abban, hogy kurvaország ez baszki, akárhonnan nézem is.
Itt vót teszemaszt ugye a minap, a lenyel... izé... lengyel barátaink által (v.ö. dwa bratanki) felplankolt eset a felcsapot farkú orosz vezér, meg a felcsuti püffedt pávatáncos orális afférjáról.

Azér az az eléggé gáz, hogy egy  barátinak mondott nemzet magasrangú közéleti szereplői maguk között csak szopóskurvának tartják a magyar miniszterelnököt.
Dehamá a gáz kerűtt a szóba, ugyanott bedobták a molvezér nagyarcú dumáját az ő kis jogi trükkjéről, amit az elkurvult magyar igazságszolgáltatás azóta szolgai módon meg is valósított.
Azis kurvajó, máhogy a stílben maraggyunk.
Aztán meg jött egy ártatlanul induló bizottsági ülés, a hol az uborkafára felkapaszkodott egykori hódmezővásárhelyi táskahordó csicska kimondta a frankót:

 „Elolvastam Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr balatonőszödi beszédét, mind a két részletet, nemcsak azt a minimális részt, ami nyilvánosságra került..."

 „Ennyi év távlatából, némi higgadtsággal kezelve a helyzetet, nagyon tanulságos, lehetne belőle sok mindent figyelmébe ajánlani a mindenkori kormányzóknak, már akik az országot kormányozzák”

Én meg ennyi év távlatából azt mondom nektek rohatt politikai ringyók, hogy nem hiszem, hogy ezt most olvassátok először.
Olvastátok ezt ti már kétezehatban is, és akkor és azóta is arra használtátok és használjátok, hogy kurvára destabilizáljátok az országot és lejárassátok a politikai ellenfeleiteket.
Mosmegitten szarházi sunyi módon, ahogy szoktátok, tanulságoztok.
Kivácsi vagyok, az ugyanilyen szarházi sunyi módon kitervelt és felépített arkangyalos giccsparádé szarkupacotokról mikor vonjátok le a tanulságokat.
És be meritek azokat ismerni valaha is.
Nameg itt van ez ez a tusványizé Romániában.
Ahonnan évente ingujjra vetkőzve tolja a verbális cum shotot a köpcös csüngőhasú.
A révedt tekintetű, becujkázott tapsoncok és Tőkés László nagy-nagy örömére.
Az idei mantra, amit az orcánkba ejakulál ez a drága ember verbálisan, az így szól:

Diktatúra lesz itten jóemberek és nem holmi liberális szoft-buzoid nyáldemó, akárki meglássa!
Meg ilyen munkaalapú, macht freis akármi, aminek most még nem mondom ki a nevét.
Oszt jónapot.

A hanyatló, dekadens nyugatos dumát most nem kommentálnám, merazmá vérciki lenne.
Nincs ebben semmi új, nem is értem a felháborodást.
Évek óta ezeket szajkózza és szépen él és virul a kétharmad és szerintem ez így is marad, míg nem lesz bojkott és valódi ellenállás.

P.s.:
A posztban többször emlegetett, a legősibb mesterséget folytatóktól elnézést kérek a politikusokkal kapcsolatban negatív kontextusban történő hivatkozások miatt.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr376563011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása