Olyan ez, mintha hirtelen 1989 - ben ébredtem volna fel. Amint egy kis ideje akad valakinek, rögvest gründol egy pártot. Természetesen baloldalit.
Hátélleg, mimást?

Ennek van mostan mondhatni kikelettye.
Mer ami eddig volt az nem volt baloldali, aztat csak úgy népátverésileg mondta. Az olyan genyóliberális mételyista szitokszutty volt, hogy alá vele. Meg ilyenek. Mosmegmég, hogy szétváltak és az egyikben maradtak a komcsikok, a másikba meg beletódulnak a többi komcsi mellé még a libsik is, még szarabb lesz.
Mer szar ez, nem baloldal.
Demajmi.


Mi alulról, mondhatni az utcasarokról megcsináljuk. Mi a civilek, akik elutasítjuk a pártokat. Mi megcsináljuk az igazi baloldali pártot. Neve is lesz. Ez Nem a Régi Hanem az Új Igazi Baloldali Párt azaz ENRHÚIBP. Kicsit hosszú, viszont érdekesnek látszik. Mi nem csak toporogni fogunk a baloldalon, mit egy szűzlány a swingerklubban, hanem mi odaállunk mind az egymillióan. Vagy ahányan leszünk. Mi leszünk a legbalabb csakabal. Sőt szocdembal. Most az olyan menő. Meg ez a közvetlen demokrácia és a többi romantikus utópia.
Már látom is a lelki szemeimmel, ahogy a minimálbéres gyártósori operátorok meg a belvárosi újbalos zsúrfiúk és leányok ütemes négyká csatakiáltásokkal vonulnak a szavazófülkék felé, hogy elfoglalhassák annak meghitt homályát. Aztán jön a ... Mi is jön aztán?
Asszem amint egy kicsit jobban elüszkösödök agyilag,csinálok egy pártot én is.
Természetesen baloldalit.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr593338312

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyílt provokáció 2011.10.29. 18:38:49

53 százalék a bizonytalan szavazók aránya az Ipsos felmérése szerint, ilyen magas ez a szám még sohasem volt. Pedig már azt hittük. Szinte biztos, hogy Gyurcsány is őértük aktivizálódott most. Már a 90-es években megfigyelték, hogy a magyar közgondolko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása