Cövekország tüdeje

2012.08.28. 14:22

Má montam én drága nertársak többször is, hogy az emberi hülyeség elért mosmá a világ végéig, oszt lelóg ottan, mint valami elcseszett cafrangos rétestészta. Példának okáért itt van nekünk mingyá a köpcösvezér elmúlt napokbeli verbális ámoknyüzsgése.
Hogyaszongya félázsiai cövek. Vagy cölöp. Esetleg tüdő. Netán félázsiai kétharmadcövektüdő. Ami állva dagad. Vagy tüdőnaszád, ami úgy áll mint a cövek. Csak úgy csüng. Vagy valami ilyesmi.
Amúgy, meg neszójjábe köcsögeon! Megveszlek kilóra!
Rettegj Németország, jön a magyar gyorsnaszád!
Figyelik is röhögősen rettegve, hogy miket hadovál ez a bekannásozott tahó a pörköltszaftos atlétájában.
Azt is, hogy az európai válságkezelés szart se ér, a magyar meg olyan sikeres, de olyan, hogy már a sztratoszférában vagyunk. Majdnem. Ezt a majdnemet meg a jobbkézgyuri majd elrendezi. Meg a másfél milla bőségesen adózó új melós.
Apropó!
Az a másik negyednótás meg aztat delirálja mostanában, hogy a növekedés súlypontja nyugatról keletre tevődik át. Az jó. Csakhogy mi meg itten középen csak recessziózgatunk nagy magányunkban. Na de majd a wekerle! Az fog minket kirántani a szaharából. Ha esetleg ez sem jönne be, akkor még rophatnánk a parlamentben a szentkorona körül gazdaságélénkítő sámántáncot is. Jöhetne mondjuk egy békemenet is, vagy végső adu ászként  egy jól sikerült Obersovszky interjú biztosan segítene.
Addig is jól elleszünk a triplabóvliban.
Hát ilyen jövőképet álmodott nekünk ez a két jellemóriás.
Szerintem ekkora géniuszokat ki kéne tömni és mutogatni őket országszerte, mint gyerekkoromban azt a bálnát.
Balneológus hallgatók önfeledt, ámde spontán vastapsa kíséretében.

elkúrás3.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr34737333

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy újabb piramisjáték omlott össze 2012.08.29. 00:17:42

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bezárta a Zeekrewards néven működő piramisjátékot, amibe Magyarországról is sok befektető beszállt, írta a Forbes online gazdasági portál.  Az oka az volt a SEC közbelépésének, hogy a piramis játék elven működő rendsz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása