Kisvasutat! Százat! Ezeret!

2015.11.26. 17:39

Kicsinység kivártam az illő gyász miatt, már épp ölögen használták ki harsány bunkósággal pro és kontra.
Összegyűlt azóta egy pár billentyűzet után káltó történet, de amiről most írok, az a többinél valahogy jobban basz... izé, birizgálja a horgas csőrömet.
Mégha neonbú vanis.


Merhogy milyenazmá, hogy a magyar miniszterelnök amikor hazalátogat a falujá... akarom mondani a hűbérbirtokára, megünneplendő az óvoda hatvanadik szülinapját, az önfeledten ünneplő gyermekeknek és az ő szüleiknek, meg a dolgozóknak napi aktuálpolitikai beszédet tart.
Nem arról beszélt, hogy köszöni a fenntartóknak... vagyis erről beszélt, mer strómanLőrinc dícsérete nem maradhat el, nem arról beszélt, hogy köszöni a szülőknek a kitartást a nehéz életviszonyok közepette, meg arról sem beszélt, hogy a kiskrapekok viselkedjenek jól, minnél hamarabb kezdjenek el focizni és szépen egyék meg a kormány sótlan-ízetlen szar menzakajáját.
Neeeem... ilyenekről nem beszélt.
Viszont ilyeneket adott elő az alattvalóknak és a leszármazottaiknak:

"...miután az óvodát nem az állam tartja fönn, hanem a települések, vagyis az itt élő emberek önerőből, ezért szeretnék mindenki arra figyelmeztetni, hogy a helyi adót rendesen fizesse be, mert egyébként nem lesz miből fönntartani az óvodát."
Értettétek jónépek? B E F I Z E T N I !
Merkülönben lófasz lesz nektek nem óvoda!

 "Mindenki láthatja, hogy a falu fejlődik. Sok falu fejlődik ma Magyarországon, de messze nem mind. A falusi életforma egyáltalán nincs biztonságban, ha a jövőre nézünk. Persze a mi falunk biztonságban van, de van jó néhány száz olyan falu Magyarországon, ahol nem ez a helyzet, úgyhogy veszélyeztetett életformának kell tekinteni a falusi életformát..."

"Természetesen, miután Felcsút adja Magyarország miniszterelnökét, minden itt bekövetkező fejlődés támadásoknak van kitéve. Minden támadás jó hír, mert azt jelenti, hogy történik valami, ha nem támadnának bennünket, az azt jelentené, hogy nem csinálunk semmit. Ezt azonban egyáltalán nem mondhatjuk el. Önök is látják, hogy időnként szakmányban járnak ide, egyébként semmittevő, bajkeverő alakok, hogy kifejezzék a kötözködésüket. Még szerencse, hogy a falu szélén lakom, és így a falu belső része ebből semmit nem tapasztal."
Dől a lé a faluba, nyeli is gázmöszi derekasan.
Csak ezek a semmittevő, bajkeverők kavarnak egy kicsit.
Kinemszarjale?

 "Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a falunkban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat. Ez a kisvasútra is igaz, ami a mostani legutolsó eset. Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig. Ez nem krakélerség, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hanem életfölfogás"
De igen bazmeg ez krakélerség.
Sőt, miután azóta kiderült, hogy a háttérben készülnek a kisvasút meghosszabbításásnak tanulmánytervei  ( jópézér természetesen), még az alattvalók szemközthazudásának tipikus esete is.
Annyira előttem van, hogyha külföldről elkezdik basztatni ezeket, komolyan nekiállnak kisvonatozni. Először Csak a környéken, majd Budapesten, ha tovább megy a hirig akkor egész Európában Moszkvától Brüsszelig, sőt Mészáros Lörke pár milliárdocskáért fúr nekünk és a jukéj épülésére egy minicsalagutat, hogy Cameron cimbi és az ő népe se maradjon ki a magyar vircsaftból. Ha még tovább menne a toszogatás, akkor nem lennék a kínaiak helyében.

" Magyarországon összességében kevesebb a keresztelő, mint a temetés. Ez jól mutatja, hogy van elég baj, és hosszabb távon is gond lehet abból, hogyha az életfölfogásunkban nem változtatnunk. De van nekünk gyerekünk így is elegendő, nem szükséges hogy kényszerbetelepítéssel még másokat a nyakunkra hozzanak."
Ezt meg csak úgy habzsolták a kis óvodások.
Akárki meglássa.

Ja, azt meg majnem elfelejtettem, hogy a köpcös vezér mindezek előtt saját szentséges aláírásával felszólította saját magát, hogy védje meg az országot.
Be van nekünk baszva, hogy ehhez ezeknek aláírások kellenek.

Ha esetleg valaki élvezni szeretné a beszédet önmaga teljjességében, akkor azt itt megteheti:

http://tinyurl.hu/ym80/
Enjoy.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr278116968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása