Má megin szépen vagyunk. A világsajtó az aprópénzzel megszórt, égő magyar zászló képekkel van tele, a világ demokratikusabb felének mértékadó politikusai minket csesztetnek.
És mindezt miért?
Azér mer a mi szarházink tövig benyalt egy kaukázusi másik szarházinak némi feltételek nélkül elkölthető zsozsóért. Ez még akkor is így van, ha a hegyvidéki szarházi, meg az ő olajszervezete éppen istókzicsi bizonygatja, hogy áááááá... dehogy, mi nem adunk a baltásér egy árva manatot se. A magyar állampapír meg különben sem ér egy fabat... izé, manatkát se.
Amikor a mi köpcös szarházink érzékelte, hogy a bemozgatott hasznos idiótái szájába adott habonyárpi szöveg ezúttal kevés lesz a következmény mentességhez, kénytelen volt váltani.
A csúnya azeri bácsik visszaéltek a mi naív jóhiszeműségünkkel, ezér büntiből nem focizik velük az én legkedvesebb zselés cövekem másodosztályú focicsapata. Majd megtanulják ezek, hogy nem lehet szarakodni a nemzeti együttmicsodálással!
Továbbá gyurcsányahibás, elmúttnyócév, mindenjogszerűvót,  és ígylegalábbnemamiadónkból zabálabaltás.
Titkos megállapodásról meg szó se essék. Erre a mi szarházink genetikailag képtelen.
És különben is. A kormány részéről a bulit már rég lezártnak tekintjük.
Az lehet, hogy ti lezártátok baszki, de tévedtek, ha azt hiszitek, hogy más is lezárta.
A megfelelő fejekben továbbra is ott sorjáznak a kérdések. Hogy is van ez a keleti nyitás? Akarunk még IMF- EU megállapodást? Egyáltalán EU tagok akarunk maradni? Létezik még a magyar kormány, vagy Orbán VIktor vezetésével a miniszterelnökség intézi az ország ügyeit?
Nagy szopás lesz ebből, akárki meglássa.
A vezért nyugaton gumicsizmás sudribunkónak tartják, keleten meg amatőr sunyi kéregetőnek. Rajta keresztül minden magyart is.
Ez érdekelt is vagy kétezer embert kedden este.
Ez van.
Kiépült a totalitárius Orbán-rendszer, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr344757245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása