Mosmeg az van itten drága nertársaim az úrban, hogy az egész világ má megin ellenünk van. Má megin mindenki a mi vesztünkre tör. A minap is ötven magát értelmiséginek valló labanc vájta belénk mocskos elsárgult fogú álkapcáját és azóta is véres innyel rágja sokat szenvedett nemzettestünket. De mi felállunk és elszántan küzdünk a globális világhatalom elnyomó szipolygépezete ellen! Nem fogjuk hagyni, hogy a globáltőke komprádorai leszopogassák a húst is a csontjainkról!
És még sok ilyesmi kerül mostanában elő, ami komolynak ölég siralmas, viccnek meg egyenesen röhej.
A csicskológia tudomány jelenlegi állása szerint ilyenkor a mélykonzervatív jómunkásembereknek lépnie kell.
És lépnek is.
Belefele a nagy szellemi hovédő háborúba. Vagy mibe.
A háborúhoz persze pénz kell, meg hadsereg. A pénz, mint az köztudott kormánypárti civil berkekben nem számít. Eddig is futotta menetre, plakátra, erre-arra, egy kis hadseregecskére is jut majd pár milla, akárki meglássa!
Mermosmá olyan is van. Hadsereg. Szellemi honvédő. És persze civil.
Atyavilág! Ha ezek egyszer megindulnak... dekurvára nem szeretnék akkor ötven magát értlmiséginek mondó osztráknémet labancista lenni! De még magyar hazaáruló se, aki megvezeti ezt az ocsmány nyugati bandát.
Annyira előttem van, amint ezek hadrendben, hosszú tömött sorokban valami idióta egyenruhában békemenetelnek, miközben ajkukról ki se fogy a félnóta.
Vagy esetleg a nagyobb európai lapok kommentfelületein Gyurcsányahibás, elmúttnyócév, mindenjogszerűvót, legalábbnemamiadónkból, ittenigenisdemokráciavan, sohanemvótilyenszabadasajtó, meghatározottgazdaságipénzügyikörök, liberálkommernyikellenségek, sunáznám (ja bocs, ezt nem ide akartam) kezdetű beszólásokkal vérbe kutyázzák azokat, akik bántani merik a Viktort. Akarom mondani, Magyarországot.
Hamár hadsereg, alighanem köll egy hadvezér is.
Én találtam is egyet nekik:

http://tinyurl.hu/iw1p/

Szerintem jobban is járnának, ha inkább őt szolgálnák.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr725215636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása