Az a helyzet drága nertársaim az úrban, hogy mire észbe találtunk kapni, addigra már alhasig járunk a kampányban. Sőt nekem már lóg is belefele mindenem, ami azon a tájékon csak található rajtam.Ez többek között abból is látszik, hogy a mi drága hazánkat isten és a háromszázforintos agyhalottak kegyelméből vezető Forradalmi Jogász-paraszt Kormányunk kárpótolni kívánja az egykor póruljárt libásokat. Ércsük ugye?
A LIBÁSOKAT.
Az meg ugye tuggyukkinek a sara. Igazából nem, de az kit érdekel? Ez a mantra már jól be van járatva, kár lenne leszállni róla. És ráadásul csak kétszáz millába fog fájni.
Ennyit a hülyének is megér nem?
Amit persze majd én, meg a többi szerencsétlen adófizető fogunk kiperkálni, akiknek annyi köze van a libaügyhöz, mint amennyi a glóbusz libamájkrémben a gágogás.
És nem csak ezt.
Mer ha ezek nekiállnak ezerrel hazudozni, (még ennél is jobban) meg libásbajnaizni, perkálni fogjuk mi mindannyian össznépileg a perköltségeket, meg a kártérítéseket, amit rendre meg szokott ítélni a független magyar bíróság. Bár azzal legalább valamelyik közhasznú alapítvány jár jól.
Pedig okulhattak volna a saját cselédsajtójuk hülyeségéből:

„Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben
– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;
– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;
– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak
– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.”(MNO 2007. november)

„Lapunk 2009. április 9-i számában, a Kormányfőjelölt kis hibával című cikkben – valótlanul állítottuk, hogy a Hajdú-Bét Rt. fizetésképtelenné válásakor 25,1 milliárd forintnyi eurót bízott volna a Wallis Rt.-re, – valótlanul állítottuk, hogy a Wallis keresett volna az állítólagos ügyleteken, a Hajdú-Bét pedig vesztett volna.”(MNO 2010. május)

Vanámmég!
Merhogy itt van nekünk ez a gyurcsányfilm.
El ne menjünk mellette, mer fontos darabja ez a magyar kultúrtörténetnek. Szerintem a köpcösnek biztos tetszeni fog. Örömmel nyugtázza, majd hogy végre már készülnek jobboldali "remekművek", ahogy annak idején kérte. Mondjuk aki mást várt ettől a dézsinevű alaktól, aki filmrendezőnek álcázza magát, az nem ismeri ezeknek a békemenetjellegű formáknak a lélektanát. Hogyasszongya, hamá igazibú nem viszik bilincsbe a gyúcsányt, legalább filmen hagylássam.
Egyemazúzádatviktor. Navégre. Vagyhogy.
Kíváncsi vagyok, vajon hány hívő veszi észre, hogy ez nem több mint egy virtuális mese elszámoltatás, ami csak azt bizonyítja, hogy a fidesz mindig képes még hülyébbnek nézni a saját szavazóit. Esetleg arra is, hogy akik észreveszik mit lépnek erre.
Én a Fletó helyében még promotálnám is ezt az… izé…  végterméket, hogy tessék, ennyit tud ellenem felhozni a jobboldal, ennyit tudnak, erre képesek. Még ő jönne ki jól az egészből.
A Fidesz irányvonala világos. A választásokig olyan mennyiségű hazugságot kell a közvéleményre rázúdítani, hogy a cáfolat már csak mennyiségi okokból is lehetetlenné váljon.
A mégis megcáfolt hazugságokat gyorsan helyettesíteni kell két újjal!
A hazugságoknak nem kell feltétlenül hihetőnek lenniük, a lényeg, hogy sok legyen és gyakori legyen az ismétlés.
És a java még csak ezután jön, úgyhogy hosszú menet lesz ez drága nertársaim.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr735291373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása