Mosmá valaki télleg szóhatna az udvari beszállító dílerüknek, hogy higíccson kicsinység a cuccon, mer ezek má egyre nagyob faszságokat delirálnak.

Eddig se volt semmi a mutatvány, de amikor a köpcös fröccsöntött szentjobbja egyszercsak elkezdett kémiai reakció és jobb agyféltekeügyi szakértőként megnyilvánulni, akkor már érezni lehetett, hogy baj van.
Aztán jött a magabiztos kijelentés:
"Nem tűnt logikusnak a kormány, de működik a módszere"
Hápersze. Szarul.
De mindez nem volt elég. Eza szánalomhalmaz még büszkülni is nekállt:
"Sorozatosan keresnek minket különböző uniós tagállamokból, hogy az izgalmas új megoldásaink felől érdeklődjenek. Magyarország megtalálta a megoldást arra, miként lehet a deficitet megszorítások helyett más módon növelni."
És még ez is:
"Gazdaságtörténeti bravúrnak tartom, ahogy a kormánynak sikerült kizárólag belső forrásokból konszolidálnia az állam pénzügyeit"
Növelni mi? Más módon ugye?
De ennyi talán elég is ebből az unortodox létsíkon tengődő mentális toprongyból.
Nade a köpcös főnökét is elkaphatta valami kémiai reakció:
"Magyarország legfontosabb célja, hogy minél hamarabb 5 millió dolgozó és adófizető embere legyen. Ha 10 millióból nem dolgozik legalább 5 millió, akkor csak külföldi hitelekkel tudunk talpon maradni, ami pedig azt jelenti, hogy a saját munkánkból nem mi fogunk gyarapodni, hanem azok, akik a hitelt adták és a kamatokat szedik"
Háperszepersze. Csak egyet nézel szigorúan és pitty-putty már meg is van az a millió mukahely.
Pipa. Laza.
Van még:
"Szerintem a mi kormányzásunknak, az elmúlt két év Magyarország-történetének van határozott iránya, olyan iránya, amit az emberek is érzékelnek, és aminek a fönntartásában a magyarok többsége, szerintem érdekelt is. Ebből fakadóan összességében a következő évre gondolva is ennek az iránynak a folytatását javaslom."
Nabaszki. Akkor fusson ki merre lát. Mosmá biztos, hogy 2010-ben csúnyán elbasztuk. Visszajöttek a kiszesek, meg a vidéki téeszelnökök meg a volt KB titkárok és maradni akarnak.
Itt most akár be is lehetne fejezni, de nem.
Az megvan, hogy a magyar országgyűlés elnöke néhány kormánytaggal és kormányzati megbízottal akarategységben pár marék humán hamuval a tarsolyában labdázgat a magyar román határon?
Már szinte hallom az anyázást.
Aztat vágod öcsisajt, hogy egy ember földi maradványaival bántak így? Azt is, hogy nem a családja, hanem politikusok? Politikusok az ő politikai érdekükben?
Ehhez szerintem már kommentár sem kell, ez már annyira a legalja.
És így a végefele, ha már a kormánynál tartunk, nem maradhat ki az új tag.
Hím mellesleg.
Esnyóclézerjanó frakcióvezetői búcsújaként többek között eztet bírta az orcánkba ejakulálni verbálisan:
"Önök között az ellenzék soraiban az LMP-ben, az MSZP-ben és más pártokban is, olyanok ülnek, akiket az amerikaiak pénzelnek, amerikai pénzből amerikaiaknak csinálnak politikát. Mi pedig magyar pénzből, valóban magyar vállalkozók, és különösképpen magyar adófizető állampolgárok támogatásából Magyarországon és Magyarországnak csináltunk politikát az elmúlt két évben."
Atyavilág!
Hej ha ezt matyi bácsi megérhette vóna!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr504555495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2012.06.19. 13:50:28

Tisztelt Neonbagoly!

Lazulj!
Ahogy a kormány is tesz.
Nagy ívben egy jogerős bírói itéletre.
Vedd be a tablettát, és élvezd a kívülállók módján az előadást.
Most mást nemigen tehetsz.
Tabletta.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.:
a neve: lesz@rom tabletta...
süti beállítások módosítása