C'est la forradalom. Világos.

2012.01.12. 12:39

Úristen, mennyire várom már eztet a kormánypárti csődületet. Más már nem is hiányzott, csak ez a fülkeforradalmi szabadságharcos békemenet, amit a mostani erkölcsös polgári demokráciában hívő magyar demokraták szerveznek.

Úgy előttem van, ahogy az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa gyertyával a kezében békemenetileg mutogatja Manuelnek meg Ollinak az utat orgovány felé, a demokratás Bencsik  leliberálispöcsözi az uniót, a hóttpösze eddás némileg bebaszva a menet élén bokázva magyarnótákkal riogatja a jobb sorsra érdemes francia ájemefes főnökasszonyt, az ikaruszi hős reinkarnátor médiacézár meg háttérben eltartott kisujjal válogat a köpcösre húzható éppen aktuális újrahasznosítható történelmi alakokról. A csatlakozó lepkefing jelentőségű többi betűvetők..., na azok csak úgy ellesznek ott.
A metállédi általi vizuális támadásról már szó se essék.
De a legszebb a lelkesen vonuló tömeg lesz, aki rajongó imádattal tesz majd hitet a kiskeresetűek megadóztatása, a jóléti és egyéb humán rendszerek leépítése, a szólásszabadság korlátozása és a már kiépített totális hatalom leválthatatlansága mellett.
Atyaisten, de szép lesz!
Sokan lesznek. Muszáj, hogy sokan legyenek, mert nem engedhetik meg, hogy kevesen legyenek. Erőt kell mutatniuk bármi áron. Ez a Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport vagy mi, nyilván már keményen szervezi a buszokat. Vajon mér nem a mostanság divatos naszádokat?
Mondjuk aztat nem igazán vágom, hogy ezzel hogyan akarnak hatni az az ájemefre meg az unióra, de ez legyen az ő problémájuk. Előbb - utóbb be kell vallaniuk, hogy a szabadságharc elbukott.
C'est la forradalom. Világos.
Akármennyien lesznek, haza fognak menni. Hitükben megerősödve, eltelve a külső és belső ellenséggel szembeni gyűlölettel térnek haza. Azzal a hamis illúzióval, hogy ők vannak többen és győztek.
Nagyon hamar rá fognak jönni, hogy nem és ez a felismerés nagyon keserves lesz.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr563539790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása