A mi Elnökünk meg ufók

2012.01.17. 16:52

Töredelmesen be kell vallanom, hogy sok embertársammal ellentétben eddig én nem hittem az ufókban. Sőt, nem átallottam alkalomadtán még viccelődni is velük.
De ennek most vége.

El kell, hogy ismerjem, ufók igenis léteznek és legalább egyszer számomra bizonyíthatóan jártak is itten a környéken. Ha már itt jártak, fontos galaktikus érdekből elrabolták a mi Elnökünket. A buli nem tartott sokáig, viszont ez a rövid idő is elégségesnek bizonyult arra, hogy kitöröljék a mi Elnökünk agyából a múlt néhány apró részletét. Ez mondjuk nem lehetett kis teljesítmény, mert a mi Elnökünk agya meglehetősen pontszerű, de biztos volt nekik valami szupi hájtek cuccuk, amivel végülis megoldották a problémát.
Merhát mire is gondoljak, amikor azt látom, hogy a mi elnökünk el van tűnve és ilyenkor nem látom, amikor meg előkerül, akkor a doktor, a bolgár, a disszertáció és a lemondás szavakra nem reagál és úgy tesz, mintha ilyenekről sose hallott volna.
Asszem, hogy így ebben az álllapotában elvesztettük őt mentálisan. Is.
De könyörgöm, ezért le ne mondassák. Csinálja csak végig a bulit a köpcös mentorával együtt. A harsány anyázós, köpködős visszautat a kuruc ellenállástól a serény valagnyalásig.
Mer ne legyenek kétségeink, ez jön most.
A mi elnökünk meg bólogatni fog, meg aláírni. Ezér tartják. Erről jut eszembe, talán kéne csináltatnom pár ezer Pali babát. Tutira fogyni fog. Jól mutatna hátul a kocsiban a bólogató kutyus helyett.
Az ellenzék meg közben egymással van elfoglalva. Nekik csak azt üzenném, hogy az összefogásnak nincs ára. A nemösszefogás árát meg már élvezzük.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr683571257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása