A köpcös meg az ő hitele

2012.03.22. 15:30

Nem akarnék én leborulni önnön nagyságom előtt ( nincs is ilyen ), de azért az előző bejegyzésemben sikerült jól megjósolni, hogy mi is fog történni a nemzeti ünnepen.
Egyvalamiben azonban tévedtem. Nevezetesen abban, hogy a köpcös vezér ünnepi beszédében legalább megpróbál valamiféle magyarázatot adni az elé jó pénzért felhajtott ezúttal már nemzetközí hívőtömegnek, hogy miként lett és lesz az unióval és ájemeffel szembeni kuruc ellenállásból  alázatos és serény valagnyalás.

Nem magyarázkodott.
Megpróbált ugyan közeledni Brüsszelhez egy jó kis lemoszkvázással, de a fő hangsúly a nemleszünkgyarmatozáson, meg a nemzetközi mételyista - ármányista ballib erők magyarellenes összeesküvésén és a többi harcijapánkakasos cuccon volt.
Egyszóval fájintos egy beszéd vót na.

  Európai Bizottság? Az meg miafaszom? Választotta azt valaki?

 
Még a Barrózó Emánuel is csak nyüszített volna a nyers agresszió ilyen intenzív kitörése hallatán, ha éppen nem röhögött volna. De csak röhögött, mert ő már olvasta a magyar Forradalmi Jogász-paraszt Kormány első emberének két nappal előtte hozzá elküldött levelét, amelyben alázatosan érdeklődik, hogy most akkor bepucsítson-e, vagy inkább csücsöri szájjal elétérdeljen azér a pár koszos milliárd euróért. Azért utólag a burkolt moszkvázásért beszólt még egy kicsit, csak úgy, hogy az a szerencsétlen azért érezze a törődést.
De ez nem számít. Csak az, hogy a népek tapsoltak, szépen vonultak hosszú tömött sorokban ide-oda és zengett az ajkukról a félnóta.
Aztán jöttek a hétköznapok.
Az unortodox létsíkok meg egyre csak gabajodnak összefele.
Már nem hisznek neki, sőt szóba sem állnak vele. Ez van sajnos.
Ha hülyeséget beszél, vagy beszéltet valamelyik csicskájával, jobbik esetben szánakozva elnéznek felette, a rosszabbikban meg beszólnak és szépen udvariasan lehülyézik.
És várnak. Hátha megjön az esze és legalább a kényszer hatására visszavesz a demokráciaellenes teljhatalmi törekvéseiből és hajlandó lesz visszatérni a gazdasági racionalitás útjára.
Mert az idő fogy és nem neki dolgozik.
Nekünk meg pláne nem.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr204333128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása