Komolyan mondom, öröm nézni eztet a mi kis költségvetési kócerájvircsaftunkat, vagy mi a fittyfrászt. Miközben a köpcös táncospáva Brüsszelben robbantgatja a honi gazdaság motorjait és már a sztratoszférába növeszti szigorúan verbálisan a mi tündérmeseországunkat, addig itthon a jobbkeze a parlamentet abuzálja a költségvetéssel. Vagyis inkább azzal az irománnyal, amit ő annak nevez. Most szerintem legyünk nagyvonalúak és tekintsünk el annak minősítésétől, hogy amikor szinte óránként változik a gazdasági környezet, mi a bánatos kékeres lónemiszervnek kell nekünk már most tervezni a jövő évre.
Ha most jött rá ezekre a tervezhetnék, hát tervezzenek.
De az má azér eléggé elbaszott egy helyzet, amikor olyan előterjesztésről vitatkoznak, ami már mire eléjük került sem volt az igazi, a kócos tekin tetű, meg még az irodájában a vitával egyidőben is szarrá ötleteli.
Édesjóistenem! De szép is vót, amikor még csak pár száz milliárdocska ideodaságán ugrottak egymás torkának a mame és egyéb lukok.
Ma már azér már más a helyzet. A komplett, és sajnos kezeletlen idióta gazdasági miniszter már az előterjesztést is szarta-szene széjjel módosítja, a turbónyalonc kétharmadosok meg valahogy eltöltik a vitára kijelölt időt.
Azér látszik már az is, hogy a végire csak összeállt a ner, csak most már úgy hívják, hogy ezekhülyékbazmeg.
Gratulálok.
A legszebb azonban az lesz, amikor az EU pénzügyminisztreinek tanácsa letérdelteti ezt a talajmenti közgazdászutánzatot és egy összetekert alsó tagozatos számtanmunkafüzettel elveri a fejét, hogy milyen egyegészhatos növekedés? Milyen kettőegészkettes hiány? Mennyi a kettőmegkettő? Má megint bekannásoztál te szerencsétlen?
Aztán az ebédnél megint a hokedlira terítenek neki és nem fogja érteni, hogy miért.
És ez még csak a félidő.
Ha így megy tovább, ezek úgy tönkrevágnak itt mindent, hogy a végén még könyörögni fogunk valamelyik szomszédnak, hogy kebelezzen már be minket.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr984619719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása