Békávétóni meg az igazság

2012.09.26. 18:28

Botladozik a világ rengye, hogyígy mosmámeg a hagyóügybe is belevizelt a lőrinc. Akarom mondani az antal.
Az Antal.
A békávé egykori főtónija azzal állt elő a tárgyaláson, hogy  sűrű bocsbazmegolással kísérve gyakorlatilag visszavont minden olyan állítást amelyet az ügy nyomozati szakaszában Hagyóra és Mesterházyra tett.
Mostakkó se nokiásdoboz, se parizer? Sesemmi?
Hát hová jutunk így?Először az a császinevű állt neki dacoskodni és ezzel bukott fletókoncepcó, aztán vért izzadva épphogy meg tudták dádázni első fokon a Hunvaldot és ahogy elnézem a második, immár Weinek Leonárddal közös cucca is rogyadozik. Molnár Gyulát bűncselekmény hiányában felmentették a Kopaszi-gát ügyben, a filozófusok ellen még csak vádat sem sikerült emelni, a Laborczot, a Dávid Ibolyát és a Szilvásyt az UD Zrt  ügyben nem találták bűnösnek.
Ésakkó mosmeg előjön ez az Antal, hogy bocsbazmeg Miki.
A gyakorlatilag utolsó nagy politikusperben.
Mennyivel szebb is volt a világ, amikor pórázon vezetve mutogatták őket a híradókban. Amikor a bírósági folyosókon lökdösték őket a riporterek és vakuzták őket szakmányban. Amikor versenyt fröcsögött a nyaloncmédia, vagy amikor kihallgatási jegyzőkönyvekből voltak összemontírozva  a címlapok.
Mosmeg itt van nekünk pőrén a valóság. És ez már nem só.
A kormányzásukat elnézve és megélve nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ennyit tudnak. Ebben merül ki a tudományuk.
A sorozatos  tömegmanipulációs karaktergyilkosságban.
Programjuk nem volt, vitára nem álltak ki. Ezzel nyertek. Ebből lett a kétharmad.
Nyolc éven át szajkózták, hogy a szocik hazugsággal kerültek hatalomra, tehát illegitimek a kormányaik.
És most? Most mi van?
Most az van, hogy a bértollnokok, a bérpolitológusok, a bértrollok, és a túlbuzgó,  jellemtelen és idióta csinovnyikhad utóvédharcot folytatnak, ami sokszor már annyira kínos, hogy még sajnálni is lehet őket.
Ez a kisebb baj.
A nagyobb baj az, hogy a demokratának nevezhető ellenzéki pártok és az úgynevezett civilek is ennek a hazug módon mesterségesen felkorbácsolt hangulatnak a foglyai és amíg nem tudnak ezen túllépni, addig valódi összefogás sem lesz, mert állandó hivatkozási alapjuk lesz az önálló pólusképzésre.
A felcsúton kasztingolt készséges rezsimszolgák addig meg a vezérükkel az élen csak röhögnek rajtuk.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr844804754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása