Nem a köpcösnek való hét

2013.02.15. 19:18

Akárhogyis nézem köpcöském, ez megin nem a te heted vót. Má asse vót semmi, ahogy hétfőn betekerted a törvénygyári verklit. Egybű sikerűtt előtréfálkodni azzal a ma már örökérvényű matematikai tétellel, miszerint húsz milliárd több mint huszonöt milliárd. Mármint euróban. Soha máskor és semmi másban nem.
Csak itt és most és euróban.
Atyavilág! Ha ezt az a szerencsétlen Laricsev megélhette vóna.
Jó tudom, vannak itten egy faékeccerű jogász számára ilyen furi izék, mint számok, gazdaság, költségvetés, meg ilyenek, de egy kicsit sincsen olyan érzésed, hogy ekkicsit vékonyka vót ez a forintba - egyfőre cucc?
Szerinted a Felcsuton rántottáztatott rezsimszolgáidon kívül még hányan szopták ezt be? Nem kéne szóni a habonyárpinak, hogy ki kéne húzni végre a kezét a fosbarnára szolizott aktuális celebpuncija pi... khm...akarom mondani hónaljából, oszt virítani valami fáintosabb mantrát?
Aztán meg itt van ez a dzsidipi. Az meg folyton-folyvást csak csökken a rohadékja. Erre meg előjössz a cselédrádiódban azzal, hogy itt minden fasza egyébként, csak ez a genyó európai válság elvitte a növekedést.
Milyen növekedést baszki?
Mínusz kettő egész hét tized százalék a negyedik negyedévben, éves szinten mínusz egy egész hét tized. Vágod köpcöském? Hozzá rekordinflácó meg reálbércsökkenés. Mélyszegénység és kilóméteres sorok az ingyenkonyhán. Mi is akkor itten a fasza pockoskám?
Talán az segítene, ha beleírnád az alkotmányodba, hogy ha csökken, akkoris nő. Esetleg kifeszíthetnél egy molinót is a parlament elé és ha ezek nem használnának, még ott van a békemenet is.
A békemenettől meg má csak egy lépés a feketegyuri. Ez a tájjellegű kultúrális kanzsándárk meg az ő csapata.

"Nem korosztályban, nem vallásban, nem stílusban és nem műfajban gondolkodok, hanem abban, hogy a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos. A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz. Az én mértékem ennek ellenére is a hasznosság. Lehet, hogy ez ügyben sokat tévedek, de ezt a hozzáállásomat már nem fogom feladni."  

Ne is add föl baszkikám. Nem is adtad fel soha. Kilencvennégy után oda kerültél ahova való vagy, most meg előkapart a pöcegödörből az, akinek magyarfoci-kolbásztöltés-fehérvári huszárok kombó jelenti a magaskultúrát. A szotyiköpködésről nem is beszélve. Csak tudnám, hogy ezek a nemzet megmaradása szempontjából most hasznosak, vagy nem.
Követeljük, hogy a Loki és a többi enbéegyes csapat ultrái foglaljanak ebben kérdésben állást!
Úgy mint a röghözkötésről.
Hát nem érdekes, hogy ezek az ultrák valahogy mindíg előkerülnek, ha köpcösviktornak egy kis nyomatékosításra van szüksége?
Szerintem de. Érdekes.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr675082516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása