De szép dógokon estünk át má megin pár nap alatt! Mámajnemhogy rosszul vagyok a gyönyörűségtől.
Merhogyugye a szemünk előtt zajlott, hogy Pintér tábornok szájkaratéban fölényes győzelmet aratott Tél tábornok felett.
De ez semmi ahhoz képest, ahogyan hősies küzdelemben visszaverték a hókotrós katasztrófaturistának álcázott Buda felé vonuló labanc hadakat.
De ez még mindíg semmi.
Miután szarrá sallerozta és kokizta  a juropcsúcsot, népünk örök és megbonthatatlan köpcös vezénylő tábornoka is hazaérkezett. Még éppen időben, hogy megvédje és istápolja a kamionos erdélyi magyar ifjúság színe-javát.
És mindezt csak az egyik kezével. Kíváncsi vagyok, a Kerényi mikor festeti meg a juropölő szent viktort, amint félkézzel lealázza a hóvihart.
A másikkal a gaz mételyista szeméttőkésburzsoá luxusprofitbetyár rezsiszolgáltatók alól húzta ki a méregfogat.
Eközben a samesza, Pannónia legkeresztényibb szalonkavadásza meg hercig kis stüszikalapban, idvezült mosollyal a bamba ábrázatán belovagolt Kézdivásárhelyre.
Még szerencse, hogy nem fehér lovon, mer az lett vóna az igazán szép.
Aztán arról meg szó se essék. hogy a Balogh meg kitüntette azt az elmeroggyantat, mer fogalma sincs, hogy kiket tüntet ki, csak az a lényeg, hohgy nehogy balos vagy libsi legyen még véletlenül se. Arról meg pláne szó se essék, ahogy végképp hülyét csinálva magából, önfeledten megtisztulózva visszakunyizta a plecsnit.
A háttérben meg szervezik minden idők legnagyobb választási csalását. Merazér van abban is szépség, hogy levélben lehet szavazni egy csoportnak, akiről nem tudhatja a közvélemény, hogy kik is ők és hányan is vannak. A legaranyosabb az indoklása a szavazatra jogosultak adatainak titkosításának: báncsák a magyart, meg köll őket védeni. Jelentem, a szlovák posta és a vele szövetséges illetékes állami szervek szeretettel várják a kézbesítendő választási értesítőket és a visszaküldendő borítékokat. Aztán csinálnak egy olyan listát, hogy a Kubatov sírva fog könyörögni a receptér.
A legszebb lezárása ennek a dicsőséges pár napnak, hogy a köpcös némi szadómazózó mantra kíséretében befenyegette a szolgáltatókat, hogyha nem pucsítanak be neki, akkor erőből fogja csökkenteni a rezsőt. Akarom mondani a rezsit. Má látom lelki szemeimmel, ahogy az egykori küzdősportoló főtanácsadó a nyugdíjasok után a villany meg a gázóráknak osztja a májgerit.
Hát ezek mennek itten kérem drága nertásak és nertársinák.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr795163172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása