Orbántól Gyurcsányig

2013.06.18. 17:13

Valamelyik nap ezt írtam a fészbúkon:

"Most valahogy úgy vagyok a blogírással, mint az egyszeri nyugdíjas bácsi a csigaszedéssel. Ott van a téma előttem, de mire odajutok, hogy meg tudnám írni, addigra huss... már nem is aktuális. Ez legtöbbször azért van mert mire letudom a havi 300 óra melót, már agyilag le vagyok szopva."

Jött rá néhány kellemes komment, úgyhogy megpróbálom összekapni magam és nyesek néhány forgácsot.

Adegy:

Itt vót nekünk ez az árvíz. A sohanemlátott. Meg itt (ott?, ittott?) vót a nemzet köpcös wesselényireinkarnációja. Aki előre megfontolt szándékkal, felemás gumicsizmában elkövetett lábatlankodást követett el az árvízi védekezésben ténylegesen munkálkodókkal szemben.

Orbán Viktor a gáton.jpg

A fullajtárok élén Dunaszerte ott sárcsolyázott a TEK által jól előkészített terepen és mint a mellékelt ábra mutatja, stílszerűen még piros homokzsákszőnyeget is terítettek alája. Ráadásul minden helyszínen előadta az én vagyok a hírófaszasrác a gáton, a kormányom meg a helyén van kezdetű habonyárpi mantrát.
Akkora sikere vót, hogy még a halaknak is disznó szerencséje lett, amikor meghallották. Aki nem hiszi, járjon utána.

malachal1.jpg

Naugye.
Normális miniszterelnökkel egy helyszínt megnézetnek, meg esetleg elmegy az operatív törzshöz tájékozódni, biztosítja a lakosságot, hogy a szakemberek meg fognak tenni mindent, ami lehetséges, a kormány meg előteremti ehhez a feltételekt, oszt kész.
Nemám kiáll a gátra oszt észt oszt.
Komolyan mondom, má azt vártam, hogy mikor fog vízen járni. Ennyi cicó mellet pár cölöpöt leverni má semmiség lett vóna. Ha nincs elég cölöp, pár önként jelentkező csókos biztos lett vóna, aki örömmel áll bele a Dunába, amíg a vezér elhalad a feje tetején a nagy büdös hordalékos... izé.. napnyugtába.

Adkettő:

A Magyar Nemzet nevű sajtótermékben megjelent egy cikkecske:

http://t7.hu/0i2u

Hámitmongyak.
Mápersze azonkívül, hogy hűbazmeg.
Vicces gyerekek ezek ottan a nemzetnél. Idiótába ilyen vicceset már rég láttam.

Hogyasszongya:

"Viviane Reding igazságügyi biztos, az Európai Bizottság alelnöke június 6. és 9. között az angliai Herfordshire-ben, zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián a Magyarországról szóló negyedórás megbeszélésen egyebek mellett arról biztosította az egybegyűlteket, hogy mindent megtesz a jövő évi országos választások eredménye legitimitásának gyengítése érdekében arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat."

Jó mi? Vanámmég:

"Viviane Reding a konferencia résztvevőinek kifejtette: már tartott erről előzetes megbeszéléseket néhány olyan magyarországi, nem kormányzati szervezet képviselőivel, amelyek anyagi támogatásuk legnagyobb részét az Egyesült Államokból kapják. Ők biztosították a bizottsági alelnököt arról, hogy olyan jelentéseket fognak kiadni, amelyek utalnak arra, hogy az ország területén voltak, akik láttak a szavazófülkék fölé helyezett, rejtett kamerákat."

Ércsük ugye?
A rohattmocskoskapitalista Bilderberg Csoport (a tuggyukkik), összefogik az USA által támogatott nem kormányzatiakkal ( a tuggyukkikkel) és az ő kinyújtott csápjuk ( a Reding asszonyság) meg fogják kérdőjelezni a választások tisztaságát. Ja és segíteni fog nekik a Bajnai Gordon is.
És mindezt az Európai Bizottság egyik névtelenséget kérő olasz tisztségviselője mondta el a Magyar Nemzetnek.
Atyavilág! De szép is ez!
Szómiszó, kicsit túl van tolva konteóilag, de amint a cikk(?) alatti kommentekből olvasható, a sok értelmileg alulkomponált hívő elhiszi így is.

Adhárom:

Az adócsökkentés kormánya ismét reszelgetett keveset az adótörvényeken. Némelyiket megduplázta, másokat csak megemelte és a bankoknak is lenyomott egy sallert, ha már arra járt.
Aszongyák a szakértők, hogy egy átlagos banki ügyfél akár évi ötezret is bukhat a bulin.
A nem átlagos meg többet.
Azt mongya a vargaminiszter, hogy azér van ez, hogy ne kerüljünk vissza a túlzottdeficit eljárás alá.
Drága miniszter úr!
Nekem nem kéne már ez a megszorítás. Nem kaphatnám inkább vissza a túlzottdeficitemet?
Aztán vót még egy Gyurcsány beszéd is a Nagy Imre házánál, ami szerintem az utóbbi évek legjobb politikai szónoklata, de arról majd legközelebb.



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr995367572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.19. 17:52:09

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.06.21. 18:10:44

saláta. egyvalamiről írjál jót!
süti beállítások módosítása