Húbazmeg! Nem szeretnék most a rezsidémonok helyébe lenni. Kapnak ezek most olyan sallerokat ezerszámra, hogy a koki adja a másikat. A tarkón legyintésekről meg ne is beszéljünk.
Akármerre járok, ki van plagátolva. Ha kinyitok egy sajtóterméket, beléje van nyomtatva.
Má azvan, hogy a klozettpapírt is óvatosan tekerem lefele, nehogy ottis a Magyarország jobban teljesít, húsz százalék rezsicsökkentés kezdetű örökbecsű nyomuljon elém.
Vagy alám.
Vagy hova.
Most télleg.
Komolyan kérdezem.
Ennyire egyszerűek lennénk?
Na jó, vannak akik.
Hogy a haza nagy klasszikus nemzeti konzultánsát idézzem.
Vannak akiket lehet hülyíteni azzal, hogy most elválik a szar a májtól. Most Lelepleződnek a mocskos imperialista szabotőrök, a kémek, a kútmérgezők, a tejfölhamisítók, az árdrágítók és a sötétben bujkáló ellenforradalmárok, a lázítók, a rémhírterjesztők, az orbánizmust építő kormányunk és a nép esküdt ellenségei.
Nem is kevesen vannak.
De a többiek?
Sokszor az jut az eszembe, hogy tulajdonképpen ez az egész akár mulatságos is lehetne, ha nem lenne olyan vérlázítóan pofátlan.
Pontosan ezért lehet tudni, hogy nem könnyű.
Ámbár, szerintem nem megoldhatatlan kommunikációs feladat.
Elárulom, törökzsótival, meg gréczyzsótival nem fog menni. Meg azzal a bajnaista alapítvnyi faszival, akinek a nevét se jegyeztem meg.
Na azzal se.
Talán a ronni
Télleg egy ronwerber az vajon hány finkelstein?
Én, mint hiszterobolsi fikablogger például azt javasolnám egy ezzel kapcsolatos ötletbörzén ( télleg, mér nincs ilyen?), hogy kezdődjenek tárgyalások, hogy azok a cégek, akik kénytelenek voltak áthárítani a kormány intézkedéseinek anyagi következményeit a fogyasztóikra, azok a számláikon #FF8C00 (darkorange) színkóddal a háttérben (hehe) indokolják meg azt.
Továbbá, azok a szerencsések ( nevezzük őket így), akik haszonélvezői voltak a baloldal regnálásának, most, amikor szar a helyzet, egy kicsit magukba nézhetnének. Netán rájuk lehetne  szólni, olyan mondatokkal, amiben szerepelnének a kilövési engedély,  meg a selyemzsinór szavak.
Lehet, hogy nem lenne hatástalan.
Még az is lehet, hogy lenne megin ballib sajtó. Meg ballib mandiner. Ésatöbbi.
Mermost az van, hogy szétszórtan.
Mer aki szét van szórva, az annyit is ér. ( Mámegin egy klasszikus)
És akkó most következne az a kérdés, hogy ki is az a bal.
Nemtombazmeg.
Kéne valami okostojás, aki végre egyszer és mindfenkorra megfogalmazná, hogy mi is a baloldaliság a vadkapitalizmusban.
Főleg annak magyar változatábn.
Félreértés ne essék, én sem le, sem meggyőzni nem akarom Orbán híveit. Én csak azt szeretném, ha semmi közöm nem lenne hozzájuk, nem azonosítana senki velük. Nem vagyok része semminek sem, amelynek ők. Semmilyen közösség részének nem érzem magam, amelyhez ezek az emberek tartoznak.
Csak azt szeretném, hogy jövő tavasszal húzzanak a picsába.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr685629765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása