Néhány általam elkövetett befejezett mondat 2013-ból.

Az LMP-ről:

..ott lesz majd a választás előtt schifi a maradék hatszázvalahány tagjával és ezzel a hihetlen potenciállal gond nélkül összerántja a szükséges ajánlásokat az összes választókörzetben.
Aha.
A választás másnapján meg azzal szembesülünk, hogy az LMP megnyeri a választásokat és abszolút többséget szerez az új parlamentben.
Még ahább.
Ó de szép is lesz!
Úgy előttem van, amint a schifi éppen szépen tagolva mondja a miniszterelnöki esküt, kint Kossuth téren meg a Jávorék összeláncolódva a Bajnaiékkal, a szocikkal, meg a fletóval, hangosan veszékelik a jajt. A tér másik felén meg a vágásiferi vezetésével sírva vigadva bevonulnak a fehérvári huszárok.
És akkor a haza pánikszerűen fényre derül.
Vagy nem.
(2013 január)

A szépen kistafírungolt kultúrakadémiáról:

A békemenettől meg má csak egy lépés a feketegyuri. Ez a tájjellegű kulturális kanzsándárk meg az ő csapata.

"Nem korosztályban, nem vallásban, nem stílusban és nem műfajban gondolkodok, hanem abban, hogy a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos. A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz. Az én mértékem ennek ellenére is a hasznosság. Lehet, hogy ez ügyben sokat tévedek, de ezt a hozzáállásomat már nem fogom feladni."  

Ne is add föl baszkikám. Nem is adtad fel soha. Kilencvennégy után oda kerültél ahova való vagy, most meg előkapart a pöcegödörből az, akinek magyarfoci-kolbásztöltés-fehérvári huszárok kombó jelenti a magaskultúrát. A szotyiköpködésről nem is beszélve. Csak tudnám, hogy ezek a nemzet megmaradása szempontjából most hasznosak, vagy nem.
(2013 február)

Az évértékelőről:

Aszongya a köpcösös, hogy:
ad egy:
mindenki kaptya be, aki nincs velünk. Aki velünk van az is, csak neki nem mongyuk.
Ad kettő:
mámostis minden nagyon fasza, de ez semmi ahhoz képest, hogy mennyire éktelenül fasza lesz minden húsz - huszonöt év múlva.
Ad három:
Ehhez nem kell más, csak ő, meg a jobbkeze, mer a magyarországi balliberális oldal egy nagy halom moslék, a vezetői egytől egyig aljas hazaárulók, tolvajok és gengszterek.
Ad négy:
Aki meg hepciáskodni mer, annak a tanácsadóm betol egy toffanós lengőt. Estleg hasbarúgja.
Oszt ennyi.
Azt mégse mondhatta, hogy elkúrtuk. Azt úgyis tudja mindenki.
(2013 március)

A szellemi honvédelemről:

A csicskológia tudomány jelenlegi állása szerint ilyenkor a mélykonzervatív jómunkásembereknek lépnie kell.
És lépnek is.
Belefele a nagy szellemi hovédő háborúba. Vagy mibe.
A háborúhoz persze pénz kell, meg hadsereg. A pénz, mint az köztudott kormánypárti civil berkekben nem számít. Eddig is futotta menetre, plakátra, erre-arra, egy kis hadseregecskére is jut majd pár milla, akárki meglássa!
Mermosmá olyan is van. Hadsereg. Szellemi honvédő. És persze civil.
Atyavilág! Ha ezek egyszer megindulnak... dekurvára nem szeretnék akkor ötven magát értlmiséginek mondó osztráknémet labancista lenni! De még magyar hazaáruló se, aki megvezeti ezt az ocsmány nyugati bandát.
Annyira előttem van, amint ezek hadrendben, hosszú tömött sorokban valami idióta egyenruhában békemenetelnek, miközben ajkukról ki se fogy a félnóta.
(2013 április)

A Gyurcsány filmről:

El ne menjünk mellette, mer fontos darabja ez a magyar kultúrtörténetnek. Szerintem a köpcösnek biztos tetszeni fog. Örömmel nyugtázza, majd hogy végre már készülnek jobboldali "remekművek", ahogy annak idején kérte. Mondjuk, aki mást várt ettől a dézsinevű alaktól, aki filmrendezőnek álcázza magát, az nem ismeri ezeknek a békemenetjellegű formáknak a lélektanát. Hogyasszongya, hamá igazibú nem viszik bilincsbe a gyúcsányt, legalább filmen hagylássam.
Egyemazúzádatviktor. Navégre. Vagyhogy.
(2013 május)

Az ellenzéki szavazóknak:

Mikor veszitek észre, hogy a Fidesz leváltása az elegáns kívülállóként fanyalgó, "minden alternatíva büdös nekem a tisztának" jellegű attitűddel nem kivitelezhető a gyakorlatban?
Ki lenne és hol van az a tiszta ember és párt, akire vártok?
Akit nem amortizál le és nem kriminalizál pillanatok alatt a gépezet?
Mikor veszitek észre, hogy nincs más?
Hogy aki akart, az már beszállt, az már megmutatta magát?
Ez a választék, ezek közül lehet választani.
Sőt kell.
(2013 június)

Orbán az EU-ban:

Mer tessék kérem észrevenni (ha eddig nem), hogy világ és európai nagykoalíció alakult a mi köpcös vezérünk által vezetett nagynak álmodott nemzetünk ellen. A koalícóban vezető szerepet visz a Washington-Tel-Aviv- IMF-nemzetközibaloldal-karvalytőke-multik-luxusprofit tengely, míg velük szemben mi a Felcsút-Hódmezővásárhely-Debrecen-Moszkva-Azerbajdzsán-Szaúd-arábia tengelyt állítjuk. Meg az érpataki modellt.
Harc van itten drága nertársak! Nemzetközi. Osztály.
És fokozódik.
De a mi kidolgozott felsőtestű vezérünk leleplezte a... izé... ja, igen! Azt, hogy ezek a juroballingerek összeszövetkezve az itteni segédcsapataikkal, csak szövik a cselt hószámra az ugyancsak szépen kidolgozott nemzettestünk ellen.
(2013 szeptember)

A rezsicsökkentésről:

Annyira jó, hogy mosmá ahogy számolgassuk a fizetésünket, a rezsit be bírjuk fizetni. Ennivalóra ugyan nem marad egy kanyi sem, dehát nem lehet mindent egyszerre.
És még ezér is harcolni köll. Szakmányban.
Alighogy végetért a forradalom, amit mostanában már le is tagadsz, máris itt a háború.
Hámongyuk muszáj is, mermár támadják is ezek a rohatt eurogenyák a mi nyerő rezsiharcunkat.
Hála a jó istennek.
Ha nem támadnák, a választásokig min zombulnának konzumidiótaként a szellemileg serdületlen hívek.
Bár ha a választásokon a bajai abszurd bohózatot értjük, akkor tökmindegy.
(2013 október)

Parragh Lászlóról:

Ez a pojácoid senkiházi iskolapéldája a félművelt új uralkodó osztálynak, amit a Fidesz próbál "örök időkre" a nyakunkba varrni. A módszer az, hogy bombabiztos, adófizetőkkel finanszírozott állásokat kreálnak számukra. Innen ontják a hülyeségeiket, ami persze teljes összhangban leledzik a vezér és agytrösztje megalomán álmodozásaival.  
(2013 december)

Ezt meg csak úgy, végülis:

Félreértés ne essék, én sem le, sem meggyőzni nem akarom Orbán híveit. Én csak azt szeretném, ha semmi közöm nem lenne hozzájuk, nem azonosítana senki velük. Nem vagyok része semminek sem, amelynek ők. Semmilyen közösség részének nem érzem magam, amelyhez ezek az emberek tartoznak.
Csak azt szeretném, hogy jövő tavasszal húzzanak a picsába.

Mosmá csak az van hátra, hogy  boldog új évet kívánok mindenkinek.



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr605716212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása