A végin azér csak létrejött a NER, csak mostan má úgy híjják, hogy ezekhülyékbazmeg. Eztet má vagy fél éve egyszer leírtam, de egy cseppet se bír veszíteni az igasságábul.
Sőt.
Merhogy mire is gondoljak akkor, amikor amikor a kormánypárt, meg az ő  túlbuzgó, jellemtelen és idióta csinovnyikhada, karöltve az összes csicskájával és a negyednótás netes trollseregével, elkezd aggódni a baloldalért.
Azért az olyan megható, ahogy Bencsik Andriska, Bayer Zsóti, meg Wittner Mariska, magukat százértelmiséginek álcázva, mennyire aggódnak, hogy netán esetleg talánbizony a Gyurcsány miatt nem lesz a szoci összefogásnak elég szavazata.
Mámajnem sírok.
Mongyuk assesemmi, amikor kövérlaca áhítozik hiteles magyar baloldalért, vagy amikor lézerjanó szájnyílásából ilyenek esnek ki:

"Az országnak az lenne az érdeke, hogy a baloldal megújuljon, új szereplőkkel, valódi szociáldemokrata programmal álljon ki."

És ha kiállna, akkó micsináná janó?
Még tán rájuk is szavaznál mi?
És végül mindennek a legalja, amikor a Videoton és az Ikarus üzemi lapjában az udvari főcivil tolja a Finkelstein dumát a Ronwerberről.
Mer Gyurcsány a fővezér.
A gyűlöletbeszélő, aki a mi vezérünket és minket is gonosznak nevez, a...., inkább olvassuk a nagy gondolkodót:

"Ezt úgy hívják, hogy „címkézés”, hogy rosszabbat ne mondjak. Olyasmi, ami háborús időkben törvényszerűen elszabadul. Indulatkeltés, nyílt uszítás, abból a célból, hogy egyik ember a véleménye miatt meggyűlölje a másikat. És mellesleg feledje a maga érdekét, ami nem más, mint a békés élet és a nyugalom."

Nebasszákivelem csizmi!
Beszót a Fletó a csüngőhasú főnöködnek és az eddigi békés élet és nyugalom mingyá oda is lett?
Hátmégilyet?
Van még:

"Világos, hogy a Ron Werber-i polgárháborús stratégia fő csapásiránya a pszichés manipuláció. Az egyre artikulálatlanabbul ordítozó Gyurcsány pedig a műfaj fő apostola. Oszd meg és uralkodj, kavard a káoszt, relativizáld, ami értékgyanús, hazudj és tagadj le mindent, bármikor."

Gratulálok.
Ennél pontosabban nem is lehetne megfogalmazni a fideszes kommunikációs stratégia lényegét.

És végül a haza nagy baloldaliságszakértője elmondja a tutit:

"...nincs más lehetőség, mint a gordiuszi csomó átvágása. El kell tüntetni a közéletből az MSZP-hez mint utódpárthoz ragadó összes szennyeződést. A múltból hozott érdekek, személyi összefonódások, „kéz kezet mos” nélkül kell újra elindulni bal oldalról. Tiszta lappal, fiatal, politika és társadalmi igazságosság iránt fogékony, képzett társasággal, akiktől az elmúlt huszonöt évben előbb az „öregek”, aztán az önálló elképzelések nélküli Mesterházy-éra egyaránt elszívta a levegőt."

És ez az áhított fiatal, fogékony képzett majdani társaság majd sikeresen szembeszáll a nyolcvakilenc óta a közéletben szélkakaskodó Orbánnal, Kövérrel és tettestársaival ugye csizi?

Mindezt persze így:

"...a hatalom- és pénzforrások végre elapadnak, és az eredménytelenség miatt a külföldi szponzorok is megelégelik a haszontalan befektetést, a recsegő alkotmány magától hull majd darabokra."

Ti meg persze továbbra is kapjátok a százmilliókat ugye így gondoltad csizi?
Ezeket a sorokat meg szerintem harsányan röhögve írtad le:

"Huszonöt év után végre tényleg új korszak jöhet. Lezárulhat a polgárháború. Jöhet a magyar-magyar kiegyezés, az egymásra találás ideje és egy konstruktív ellenzék. Belső tisztulás, egy szociális érzékenységű, nemzetben gondolkodó, szuverenitást megbecsülő, szolidáris pártközösség. A választókért folytatandó tisztességes versenyben, közös céljaink­ban és a munka megbecsülésében érdekelt politikai közösség megjelenését várjuk, amely nem a rombolásban, hanem a kormányzás hibái­nak kijavításában érdekelt, és már 2018-ban reális alternatívát nyújthat a szavazópolgároknak."

Röhögjünk együtt csizi!
Annyira előttem van, amint az egy fia vas nélkül megerősödött fiatal baloldal odáig erősödik, hogy reális alternatívája lehet az Orbán-Simicska gruppnak és  a békemenet veled az élen teljes mellszélességgel kiáll és felvonul mellettük.
Persze mindez majd csak 2018-ban.
Mermosmég köll a hatalom a köpcös főnöködnek.
Nagyon kell.
És persze neked is kell, ami ezzel jár.

P.s.:
Aki esetleg olvasni akarja ezt a röhejes turbónyaloncot abban a szennylapban az itt megteheti:

http://t7.hu/13dc

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr135804099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása