Asszem a kormányzó pártokban mostanában azt játsszák, hogy mindenki hozzon magával még egy Gyurcsány ügyet. Vagy valami ilyesmi.

Az ügyeket természetesen írásban kell a Kedves Vezető fióktitkárságán leadni, ahol elhelyeződik a Nagy Vezéri Fiókba, ahonnan amikor az időpontot alkalmasnak találja, a Kedves Nagy Vezető Vezér előveszi és tájékoztatja azokat, akiket kell, hogy mit is és mikor követett el a bukott ember.
Bűnszövetkezet, fartő és fertő, ki és belövetés, terror és horror, bűn és bak. És ez még csak a kezdet. Ha ez nem elég, lesz még.
Kell, hogy legyen.
Kell, hogy legyen, mert most jön a java azoknak az ügyeknek, amelyekről terelni kell a közfigyelmet.
A gazdaságpolitika és a költségvetés megbukott. Már töredelmesen be is vallották az uniónak, hogy annak ellenére, hogy szénné különadóztattak mindenkit és mindent aki és ami nem a hazai oligarchák érdekkörébe tartozik, hogy lehúztak háromezer milliárdot a magánnyugdíjpénztári tagokról, hogy takaréklángon működtetik a teljes magyar humánszférát a kultúrától az egészségügyig, nem tudják betartani a költségvetési törvényt.

"Magyarországnak egy éve van arra, hogy kiszabaduljon az államadósság csapdájából – szögezte le Orbán Viktor. A kormányfő szerint a 2011. évi költségvetéssel a kormány megállítja az államadósság-növekedést, az új költségvetés az adósságcsapdából való szabadulás első lépése, egy átfogó gazdaságpolitika egyéves, jövő évre eső szakasza."...
"...Az előttünk álló egy évben dől el, milyen lesz a rá következő tíz esztendő – jelentette ki. A miniszterelnök úgy fogalmazott: az előttünk álló egy évnek a megújulás évének kell lennie. Mindazt, ami gátolja a megújulást, meg kell változtatni, rossz szokásokhoz ugyanis nem szabad ragaszkodni, mert azok visszahúznak – hangsúlyozta."...
"...A kormány ezt a gazdaságpolitikát folytatja majd: a gazdasági növekedéssel emeli a nemzeti össztermék mértékét, a hiányt tartósan 3 százalék alatt tartja és szerkezeti reformokat indít be"   (Orbán Viktor 2010.november 15. MTI )

" 2011 az ország számára a megújulás éve lesz, 2012 az elrugaszkodásé, 2013 az emelkedésé, 2014 pedig a gyarapodásé. Bár ezeken az állomásokon nemcsak a gazdasági változásokat értette - hanem például az új alaptörvény megalkotását és az államszervezet átalakítását is -, a beszédben utalt rá, hogy a pénzügyeknek kiemelt szerepük van. Az idei évről beszélve azt mondta, "ha nem sikerül a megújulás, visszatér a múlt. Ránk szakad az ég, elsöpör az államadósság lavinája, és hosszú időre elveszítjük az esélyt a fölemelkedésre".
(Orbán Viktor 2011. február, évértékelő)

Világos nem?
Éppen most szakad ránk az ég és veszítjük el hosszú időre az esélyt a fölemelkedésre, de sebaj. A kedves köpcös vezető csak kihúzza a fiókját és előkapja a szorgos kezek által összekapart konteócskákat, az összehordott feltételezett bűnöcskéket, a sejtetésecskéket, rágalmazásocskákat, vagy azok morzsáit.
Végignéztem a Gyurcsány rabosítási cécóját és az azt követő műsort.
Mókás jelenetek voltak. Láthatóan csak Gyurcsány nem ideges, se az MSZP-ben, se a FIDESZ-nél. Vajon ha ő a hazug disznó, akkor miért a többiek idegesek?
Elgondolkodtató.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr273280711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N Karesz 2011.10.07. 09:17:54

Nem tréfa amit leirt 'De miért hallgatnak a magyar emberek?Meddig birják?Érdekes a két volt Kisz titkár összecsapása' Jelenleg Orbánnak van előnye.De ha nem sikerül Gyurcsányt elintézni,akkor Gyurcsány lesz előnybe 'Orbán a Bibó kollégiumba jól megtanulta a pártpropagandát 'Hatalomra került.És ez a lényeg 'Gyurcsány dossziém nincs,de irhatok néhányat '

neonbagi · http://neonbagi.blog.hu/ 2011.10.08. 17:53:38

@karesz57:
Hogy meddig bírják az emberek, az szerintem hamarosan ki fog derülni, ugyanis a köpcösék kénytelenek lesznek újabb és újabb bevételi forrásokat (alias: sarc) keresni az idei és a jövő évi költségvetésbe bekódolt lukak betömésére. Ha az eddigi trendet vesszük alapul, akkor ez megint az eddig szívatott rétegeket fogja érinteni.
süti beállítások módosítása