Drága nertársaim! Asszem most az van, hogy a kapitalizmus építésének sajátos magyar vonalvezetésű, ámde rögös útján haladva valahol mentálisan elvesztettük a Viktort. Meg még az ő jobbkezét, a kancsal zsenit is.

Mer azér addig el kell jutni, hogy amikor az unortodoxnak nevezett katyvaszközgazdászat állami rangra emelkedésének eredményeként a világ normálisabb része a sajátos fejlődéstörténetet produkáló nyasszaföllddel egy szintre minősít minket és úgy is kezel, a mi választott vezetőink az ő nyalonchadaik élén nemzetbiztonsági ügyről, meg spekulációról hablatyolnak.
A spekuláció szerintem csak azt jelenti, hogy valaki tett egy kis pénzt arra, hogy Matolcsy hülye és bejött neki. Na erre mások is gondolták, hogy mi is teszünk némi zsozsót arra, hogy Matolcsy hülye. És nagyon bejött nekik. A múdízék meg azt mondták ezeknek, hogy mosmá le kőne állni, mer ezek télleg hülyék és ha több pénzt feccöltök beléjük, abból bukta lesz.
Különben sem értem a problémájukat.
Eddig mást se hallottunk, mint hogy csökkenteni kell az eladósodást, meg ezek a genyó pénzemberek gyarnati sorba taszíttyák édes nemzetünket és fúrton - fúrt csak megszorítanák a magyart. Há'iszen, ha hallgatnak a múdízékra, akkó nem jönnek a rohattak. Nem lesz itten se megszorítás, se eladósodás.
Semmi se.
Ezt akarták nem? Vagy mégsem?
Az meg milyen má, hogy mikor már szájszélig ér a szar, akkor ülnek le tárgyalni egy focicsapatnyi közgazdásszal? Mér nem azzal a huszonkilenc zsenivel, akikel a Bajnai - Oszkó féle 2010 - es költségvetést csaholtatták? Azoknak minden szavuk aranyat ért. Legalábbis a választási kampányban.
Rájuk vajon hallgatni fognak?
Szerintem nincs más hátra, mint tudatosítani magunkban, hogy ennek a két negyednótásnak halvány gőze nincs a gazdasági folyamatokról, viszont a paranoid személyiségzavar szinte összes tünetét produkálják folyamatosan.
Ebben az esetben nem tehetünk mást, mint hogy szélesre tárjuk az ideggyógyintézetek kapuit, s finom, de határozott mozdulatokkal arrafelé tereljük ezeket, meg a többi odavalót.
Vagy esetleg a másik lehetőség az, hogy meg kellene kérni a nemzetközi politikai és gazdasági közvéleményt, hogy mostantól lehessen fogyatékosnak lenni egy országnak is, és könnyített pályán, kézenfogva vezessen minket valami mentorféle, nehogy árokba dőljünk, vagy falnak menjünk.
De az is lehet, hogy már ezzel is elkéstünk.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr173418865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása