A miniszterelnök elnöke

2012.04.18. 17:51

Most, hogy már túl vagyunk azon, hogy a mocskos kozmopolita bulvárkacsák ennen sárga csőrükkel a gajdeszbe csípkedték a fess embert, itt van nekünk ez az elnökkaszting. Vagy mi.

Az ember, mármint a normálisabbja, azt gondolta, hogy a köpcös csak talál egy rendes csókost, aki tud helyesen írni és nem lopta a szakdolgozatát, oszt pörög tovább a ringispil.
Dehát hol van itten kérem már a normalitás?
Aszongyák most más idők járnak.
Most olyan ember kell nekünk, aki megvédi Nerisztánt a vívmányaival együtt. Keményen.
Szinte már látom is, amint a köpcös kézenfogva az ő (k)Áderével szénné sallerozza, meg kokizza a globális világhatalom minket szopatni akaró elnyomó szipolygépezetét, azok meg ijedtükben rájukborítanak vagy húsz-harminc milliárd válságban fetrengő eurót, persze még mielőtt a farkukat maguk alá vágva elvágtáznának a kékeresbe.
És akkor a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy hiréhez. Vagy valami ilyesmi.
Atyaisten de szép is lesz, ha így lesz!
Ezt az egész cicót elkerülendő, lenne nekem egy javaslatom.
Szerintem egyszerűen megoldható lenne az elnök pótlása egy szépen kézbe simuló gumidarabbal, aminek a felső része egy aláíró bélyegző lenne, az aljában meg ki lenne alakítva egy kis hely, ahova be lehetne építeni egy olyan kis lejátszó készüléket, mint amiket a kínai piacon kapható plüssállatok hasába dugnak. Fölül aláírna, alul meg elmondaná az újévit, oszt kész. Tuti, hogy utólag nem derülne ki róla semmi kompromittáló, a hívek meg ha az ő istenkirályuk kéri, leborulnak még egy darab gumi előtt is, a többiek meg úgysem számítanak.
Ebben az a vicc, hogy még ez sem lenne annyira nevetséges, mint egy az alkotmányosság helyett az alkotmányt védő rezsimszolga.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr194459380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabad Gábor 2012.04.19. 14:42:47

„…rettegésben él az ország kétharmada (ez az igazi kétharmad), mert nem tudja, mit hoz a holnap, egy fillér beruházás nem érkezik ide lassan két éve, hogy sorra zárnak be kis üzletek és óriáscégek egyszerre, egyetlen népe nincs a nagyvilágnak, kivel nem vagyunk fasírtban, egy teljesen idióta vezeti a gazdaságot, és egy nímand sorra írja alá az előre kitöltött utalásokat a fejlesztési minisztériumban.”

www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult#acomment-2845
süti beállítások módosítása