Akárki akármit mond, mosmá ezerszázalék, hogy a végin csak összejött a NER. Csak mosmá úgy híjják, hogy ezekhülyékbazmeg.
Mermimás jutna az ilyen magamfajta liberálidióta eszibe, ha végigolvassa az elmúlt hét kormánypárti ömlenyeit.Kezdődött azzal, hogy a köpcös felcsuti suttyó megin megszorításügyi szakértőt játszott.
Hogyasszongya, lassan mondom, hogy mindenki ércse: megszorítás itten kérem, mióta én sóhajtom a passzátot még nem vót soha. Nincs is és nem is lesz, míg... szóval nem lesz!
Ilyen csak a rohattmocsadék komcsikoknál vót. Meg lesz, ha a szépen faragott választási törvényem ellenére valami furcsa baleset folytán választást nyernének és még át is adnám nekik a hatalmat.
Na jó, ezt a fullprimitív zsolozsmát azoknak a fanatikus szekértáboristáimnak tolom, akik még hisznek a mesében. Asszem szólok is annak a betért komcsi kultúrnótafa alaptörvényasztalosnak, hogy csináltasson egy tizenakárhány részes mesefilmet a seggnyaló filmeseinkkel erről a csodálatos cöveknaszádos megszorításmentes mesevilágról. A hívek meg feltehetik a polcra a vasorrú bába meg a süsü mellé. A Rózsa meg levajazza, hogy minden óvodában és iskolában le fogják játszani.
Aztán meg jött a jobbkéz.
Amikor a kicsi eszközét kezdte nyílvánosan verni, még csak röhögtem. Amikor a kis résekben akart nagyot nőni, már kezdtem gyanakodni. Mosmeg, hogy piros pöttyös babapopsikról delirál, hááát...
Ezeket a látens pedofil dumákat vajon ő írja? Vagy a habonyárpi adja a szájába? (má csak, hogy stílszerű legyek)
Nem teszem ide az ominózus videót, mer nem teszem. Aki látni akarja ezt a szerencsétlent, az beleveri gugli barátjába a Matolcsy+Hódmezővásárhely címkéket és már nézheti is.
Egyébként emlékszik valaki arra, hogy miről is szólt az előadása?
Na miről is?
Hát ezaz.
A figyelem elterelése céljából iyeneket köll előadni, mer ők pontosan tudják, hogy nincs itt a világon semmi, se program, se szakértelem, se kormányzás, csak szabad-rablás, a többi meg csak pávatánc a hülyéknek.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ez az ember Magyarország gazdasági minisztere. A mellette vigyorgó Lázár nevű rezsimszolga meg a miniszterelnökséget vezető államtitkár.
És ezek merik kritizálni a Gyurcsányt meg a Bajnait.
De nem csak ők hozták a formát.
A belvárosi ficsúrpárt is kongresszult egyet a hétvégén.
Szokás szerint megint az utolsó pillanatban betartottak az ellenzéki együttműködésnek. Ennek még a fikadajcstomi is örvendezett netszerte, ami azér mégiscsak egy nívó. Meg kőll becsülni ai ilyet.
Ezek az értelmiséginek látszó tárgyak úgy döntöttek, hogy semmilyen parlamenti párttal nem alakítanak ki választási együttműködést, ehelyett csak parlamenten kívüli erőkkel keresik a kapcsolatot. Ezért aztán nem lépnek szövetségre a három parlamenten kívüli civilszervezet által alapított Együtt 2014 Választási mozgalommal.
Világos nem?
Aztán még beütött nekünk ez a fideszcöfista magyarvizslautánzat plakátkampány, de erről majd legközelebb.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr1004915146

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felsőfokú pólusképző 2012.11.20. 02:05:54

Vannak ítéletnek látszó hangsorok (mit állítok?), melyeket, ha a tények cáfolnak, annál rosszabb a tényeknek. Az ilyen mantrák arra szolgálnak, hogy távol tartsák az ártó szellemeket. "Nem számolt el az

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása