Bagolyköpések 2012

2012.12.28. 19:54

Az a helyzet, hogy - bár gondolom ez már régesrég kiderült - nem vagyok egy két lábon járó kis madárhatározó. Sőt a bréhmfrédi reinkarnációja sem, így nem tudom, hogy köpnek-e egyáltalán az igazi baglyok.
A neonfélék, mint azt az elmúlt évben is olvashattátok igen.
Ezekből készítettem egy kis összeállítást.
Jó szórakozást kívánok hozzá, így bájgli után, pezsgő előtt.

A békemenetről:
„Úgy előttem van, ahogy az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa gyertyával a kezében békemenetileg mutogatja Manuelnek meg Ollinak az utat orgovány felé, a demokratás Bencsik  leliberálispöcsözi az uniót, a hóttpösze eddás némileg bebaszva a menet élén bokázva magyarnótákkal riogatja a jobb sorsra érdemes francia ájemefes főnökasszonyt, az ikaruszi hős reinkarnátor médiacézár meg háttérben eltartott kisujjal válogat a köpcösre húzható éppen aktuális újrahasznosítható történelmi alakokról. A csatlakozó lepkefing jelentőségű többi betűvetők..., na azok csak úgy ellesznek ott.”  január 12.

Smittpaliról, még a plagibuli előtt:

„El kell, hogy ismerjem, ufók igenis léteznek és legalább egyszer számomra bizonyíthatóan jártak is itten a környéken. Ha már itt jártak, fontos galaktikus érdekből elrabolták a mi Elnökünket. A buli nem tartott sokáig, viszont ez a rövid idő is elégségesnek bizonyult arra, hogy kitöröljék a mi Elnökünk agyából a múlt néhány apró részletét. Ez mondjuk nem lehetett kis teljesítmény, mert a mi Elnökünk agya meglehetősen pontszerű, de biztos volt nekik valami szupi hájtek cuccuk, amivel végülis megoldották a problémát.”  január  17.

A vezér elleni puccskísérletről:

„…előmerészkedtek a mocskos imperialista szabotőrök, a kémek, a kútmérgezők, a tejfölhamisítók, az árdrágítók és a metróalagutakban, sötétben bujkáló ellenforradalmárok. Továbbá a lázítók és a rémhírterjesztők is. Ez utóbbiak főleg. Na ezek mind összefogtak a csúnya kizsákmányoló és gyarmatosító Európával, kart karba öltöttek a külföldi cselédsajtóval és nem átallottak puccsot szervezni népünk köpcös, ámde bölcs vezére ellen.
Höhö..” február 15.

Március idusa előtt:

„Nemhogy értve az idők szavát, mindenki az állami ünnepségeken tapsolná narancssárgára a tenyerét és viktorvikorozna fennhangon. Megkímélve ezzel az államkasszában bértapsoncokra elkülönített pénzeszközöket. Vagy legalább önfeledten hazaárulózva és nemleszünkgyarmatozva betagozódna az immár nemzetközivé váló fülkeforradalmi szabadságharcos békemenetbe. Másnap meg fröcskölné fennhangon valóságosan és virtuálisan, hogy mi többen voltunk tüntizni, mint ti, tehát nekünk van igazunk, ti meg szarok vagytok.” március13.

A smittvédő bérkommentelőknek:

„Hát ja.
Gondolkoztam mit írhatnék erre, de folyamatosan csak az jutott eszembe, hogy bazmeg.
Kevésbé szofisztikált szóhasználattal élve meg szeretném leszögezni, hogy én sem le, sem meggyőzni nem akarom Orbán híveit. Én csak azt szeretném, ha semmi közöm nem lenne hozzájuk, nem azonosítana senki velük. Nem vagyok része semminek sem, amelynek ők. Semmilyen közösség részének nem érzem magam, amelyhez ezek az emberek tartoznak.” március 28.

Áder kinevezése után:

„Most olyan ember kell nekünk, aki megvédi Nerisztánt a vívmányaival együtt. Keményen.
Szinte már látom is, amint a köpcös kézenfogva az ő (k)Áderével szénné sallerozza, meg kokizza a globális világhatalom minket szopatni akaró elnyomó szipolygépezetét, azok meg ijedtükben rájukborítanak vagy húsz-harminc milliárd válságban fetrengő eurót, persze még mielőtt a farkukat maguk alá vágva elvágtáznának a kékeresbe.
És akkor a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Vagy valami ilyesmi.” április 18.

A soha meg nem alakult oligarchabizottságról:

„Amúgy meg, inkább ezek lopjanak, mint a köcsög labancok. Világos kiskancsó?
Ha meg nem tetszik tegyé feljelentést. A poltpeti meg a handótündi meg rendezi az ügyedet öcsisajt.
Hogymivan? Mosmeg vizsgálóbizottság? Az kéne?
Hátezmeg miafaszomféle hangulatkeltésbe ojtott lejárató akció? Hát látott má ilyet a tisztelt ház?
Na jó látott, de azt az emberek akarták. Meg mi.” május 15.

A szép emlékű nyári költségvetésről:

„Édesjóistenem! De szép is vót, amikor még csak pár száz milliárdocska ideodaságán ugrottak egymás torkának a mame és egyéb lukok.
Ma már azér már más a helyzet. A komplett, és sajnos kezeletlen idióta gazdasági miniszter már az előterjesztést is szarta-szene széjjel módosítja, a turbónyalonc kétharmadosok meg valahogy eltöltik a vitára kijelölt időt.”  június 29.

A nemzet jobbkezéről:

„Pár napja még csak arra gyanakodtam, hogy túlságosan tömény a cucc amit ezek tolnak, de most már be kell látnom, hogy ez azér nem lehet magyarázat mindenre. Kell még itten lenni valami furmányos agyfaszfélének is, ami toszogatja feszt azt az elhíresült jobb féltekét.
Mer mimásra gondoljak, amikor a köpcös vezér jobbkeze ilyeneket mond, hogy "kis résekben kell nagyra nőni".
Persze. Kis rések. Belenőni. Nagyra. Bírnád mi?
Múltkor még csak veregetted a kicsi eszközödet, most meg belenőnél.
A kis résekbe.
Jó tudom, a világot már elég régóta a muff, meg a zsé mozgatja, de nem lesz ez sok egy kicsit?
Ezt a látens pedofil dumát egyébként a habonyárpi íratta neked, vagy magadtól vagy ilyen hülye?”  július 05.

A félázsiai szövegről:

„Baszki köpcös! Má megin fordítva ülsz a gebéden.
Az erővel kikényszerített egységet azt nem hívják összefogásnak sem a skandinávok, sem a fél, vagy egész ázsiaiak. Az így kialakított társadalmi békét sem. Ha mégis, az nem tart csak addig, amíg az erő megvan. Azt mondod a kétharmad maga az összefogás. Hol van az már? Hát az erő?
Tudod te azt pontosan, hogy sehol, akármit is hoz ki a Századvég.” augusztus 01.

A baltás ügyről:

„…a mi szarházink tövig benyalt egy kaukázusi másik szarházinak némi feltételek nélkül elkölthető zsozsóért. Ez még akkor is így van, ha a hegyvidéki szarházi, meg az ő olajszervezete éppen istókzicsi bizonygatja, hogy áááááá... dehogy, mi nem adunk a baltásér egy árva manatot se. A magyar állampapír meg különben sem ér egy fabat... izé, manatkát se.” szeptember 05.

A turulba születésről:

„…az a helyzet, hogy csak állok itten birkulva, mint egy félázsiai turulcövek. Háménemmontad hamarébb köpcöském, hogy  mi tesók vagyunk a turulba? Mosmá, így hogy közzétetted, hogy bele vagyunk születve te is, meg én is.
Hát tesókám, be kell, hogy valljam, az én köreimben nem egy dicsőség ez a rokonság, de ha már így alakult, nem lehetne nekem is kiszaszerolni egy kis fődet? Úgy pár hektárocskányit? Nem? Esetleg valami zsíros kis tanácsadói állást havi pár millával, audival?” október 09.

A köpcös és a megszorítások:

„…lassan mondom, hogy mindenki ércse: megszorítás itten kérem, mióta én sóhajtom a passzátot még nem vót soha. Nincs is és nem is lesz, míg... szóval nem lesz!
Ilyen csak a rohattmocsadék komcsikoknál vót. Meg lesz, ha a szépen faragott választási törvényem ellenére valami furcsa baleset folytán választást nyernének és még át is adnám nekik a hatalmat.
Na jó, ezt a fullprimitív zsolozsmát azoknak a fanatikus szekértáboristáimnak tolom, akik még hisznek a mesében. Asszem szólok is annak a betért komcsi kultúrnótafa alaptörvényasztalosnak, hogy csináltasson egy tizenakárhány részes mesefilmet a seggnyaló filmeseinkkel erről a csodálatos cöveknaszádos megszorításmentes mesevilágról. A hívek meg feltehetik a polcra a vasorrú bába meg a süsü mellé. A Rózsa meg levajazza, hogy minden óvodában és iskolában le fogják játszani.” november 19.

Habonyárpihoz:

„A tandíjat is meg kell magyarázni valahogy. Márminthogy a tandíj, az nem tandíj. A hibásgyurcsány tandíja az tandíj. Ráadásul rossz tandíj. Le is népszavazta az én népem. A mi nemtandíjunk jó tandíj. Vagyis jónemtandíj. Vagyvalahogyígy. Erre is kell pár keresetlen szó.
Komplett rendszer köll ide árpikám. Olyan, amit elő tudok adni én is, de a szíjjártó, a gírosz, meg a turbószolár kiflicsücsökina is ellesz vele egy darabig.” december 05.

Hát drága nertársak és nertársinák, itten a bagolyfészekben kábé ez volt 2012.
Az elrugaszkodás éve.
A z előttünk álló év az irányba állítás éve lesz. Mégpedig arccal.
A halál fasza irányába.
Csak rajtunk múlik.
És a végére egy kis emlékeztető:

Orbán

Lázár
Semjén
Navracsics
Pintér
Martonyi
Matolcsi
Balog
Némethné
Fazekas
Hende
Varga M.
Gíró Szász
Szíjjártó
Selmeczi

Ezekre szavaz aki nem fog össze, vagy akadályozza az összefogást és az is aki majd nem szavaz.
Ezzel együtt, vagy akár enélkül is kívánok minden olvasómnak eredményekben gazdag boldog új évet.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr684985197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása