Mámegin az LMP. Velük van tele a teljes magyar közbeszéd, a média és a blogoszféra.
Meg még a tököm is.
Szétszakadtak végre. Szétszakadtak, mert szét kellett szakadniuk. A schiffernevű orbánkesztyűbábnak szakadásig kellett vinnie a belvárosi minipártképződményt az ügy érdekében.
Az Ügy érdekében.
Márminthogy ne legyen teljeskörű az összefogás az ellenzéki oldalon a Fidesszel szemben. Legyen viszont egy potenciális koalíciós partner, ha nagy szükségében a vezér odaszólna. Ezzel együtt kapjon audit, dugható titkárnőt, millás fizut államtitkárként a schifi. Esetleg néhány cimbi és cimbina is férjen bele majd a tutiba, oszt annyi. A többi meg le van szarva.

kőbéka1.jpg

Merazér gondoljunk csak bele.
A másik verzió az, hogy ott lesz majd a választás előtt schifi a maradék hatszázvalahány tagjával és ezzel a hihetlen potenciállal gond élkül összerántja a szükséges ajánlásokat az összes választókörzetben.
Aha.
A válsztás másnapján meg azzal szembesülünk, hogy az LMP megnyeri a választásokat és abszolút többséget szerez az új parlamentben.
Még ahább.
Ó de szép is lesz!
Úgy előttem van, amint a schifi éppen szépen tagolva mondja a miniszterelnöki esküt, kint Kossuth téren meg a Jávorék összeláncolódva a Bajnaiékkal, a szocikkal, meg a fletóval, hangosan veszékelik a jajt. A tér másik felén meg a vágásiferi vezetésével sírva vigadva bevonulnak a fehérvári huszárok.
És akkor a haza pánikszerűen fényre derül.
Vagy nem.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Neonbagoly Fészke facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr585049453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trashr5 2013.01.28. 21:01:16

höhö! egyvetértek teljességgel vegyítve! annyira gorombául hazátlan kufárduma, hogy mitetszik! meg ám a hagyján!

Hell István 2013.01.28. 21:10:50

Van éppen elég huzakodás a nemelempés oldalon is, sajnos...
süti beállítások módosítása