Kis magyar pojácológia

2013.12.06. 18:06

Van nekünk itten egy kamarai emberünk. Egyrészt.
Másrészt van nekünk egy kamarai emberünk, aki rendszeresen rektális dédelgetésben részesíti a vezért.
Ez a tevékenység mongyuk minden egyes magyar vállalkozásnak évi ötezer forintjába kerül.
Ha tagja a kamarának, ha nem.
Mégmásrésztebb ez a mi kamarai emberünk, ez a bukott egykori csempekirály, maga az elnök.
Aki, mint az köztudott, nem Orbán szekértolója.
Mácsak azése, mer ő maga mondta, hogy ez marhaság. Úgyhogy emá hóttbiztos.
Imhol egy fotó, amint éppen nem tol:

parragh1.jpg

De hogyis tóna szegénykém mikó ezer az ő dóga. Allig láccik ki belőle.
A MOL Igazgatóságának tagja 2010. április 29-től. Tagja az Igazgatóság Fenntartható Fejlődés Bizottságának. 1993-tól az MGYOSZ elnökségi tagja, majd 1994-2000 között alelnöke. A Miniszterelnök gazdasági tanácsadó testületének tagja 1998-tól 2002-ig. 2000-től a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint 2002-2003 között a KA-VOSZ Rt. elnöke. Igazgatósági tagságok 2002-től: MEHIB Zrt, EXIM Bank Zrt, GYSEV Zrt. 2003-tól a KA-VOSZ Zrt. Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint a GYSEV Rt. alelnöke. 2009-től a KAVOSZ Garantiqa elnöke és a Gazdasági és Szociális Tanács soros elnöke. 2009-től a Budapesti Gazdasági Főiskola címzetes főiskolai tanára és Nyugat-Magyarországi Egyetem címzetes egyetemi tanára.
Naugye.
Így talán má nem is fáj neki annyira a bukás a csempebiznicbe.
El tudom képzelni mire vitte vóna ez az állami csöcsökön csüngő észosztó, ha lett vóna annyi gógyija, hogy ne bukja el a saját vállalkozását.
Mer most az van neki.
Bőven tejelő állami csöcs, meg észosztás.

"A közmunkaprogram arra alkalmas, hogy társadalmi csoportokat a munkaerőpiacra felkészítsen, mert fel kell kelni hatkor, el kell érni a buszt, be kell vásárolni és így tovább. És amikor hazamegyek, volt egy munkanapom."

"…az optimális az, hogy az asztalos tanuljon meg fűrészelni."

"Szerintem a bolognai rendszernek nagyon súlyos fogyatékossága, hogy életvitelszerűen benntart a felsőoktatásban fiatalokat”, a mostani megmozdulásokon is látható, hogy a diákok vezetői a 10-12 éve egyetemi hallgatókból kerülnek ki."

"A magyar gazdaságpolitikában nagyon világos logika mentén mozognak a dolgok."

"Magyarország egy olyan beteg fog, amelyről kiderült, hogy lyukas, ám a beteg csak akkor ment orvoshoz, amikor a fog már menthetetlen volt."

"A magyar gazdaságpolitika kiszámítható."

"Munkahelyet kell találni, ha más nincs, akkor el kell menni gombát szedni."

"Pénztárgépügyben a kamara csapatai harcban állnak"

"A külföldi cégek számára vége az extraprofittal járó partinak."

"A rendszerváltás után a kelet-közép-európai térség országai feladták nemzeti érdekeik védelmét, a magyar kormány tevékenysége azonban azt mutatja, hogy megtörtént az “újraébredés”, és ezzel mindenkinek számolnia kell az Európai Unióban."

"A bankrendszerről szólva, makrogazdasági értelemben nem bánnánk, ha a piac néhány szereplője elmenne és átadná a pozícióját."

Meg ilyenek.
Így tolja a kretént ez a drága ember.
Orbán egyik legfontosabb pojácája.
Mer ő szereti, ha olyan emberek vannak a közelében, mint Parrag. Nem az eszük miatt tartja ott őket, hanem, hogy legyen olyan, aki ha kell mosolyog, ha kell beszól, ha kell Gyurcsányozik egy kicsit, szóval lakáj. Ez a sejthalmaz erre tökéletes.
Arra is tökéletes, hogy szétbarmolja a szakképzést. Elképesztő, hogy kijárta, hogy a jövő szakmunkásait számítógépes ismeretek, nyelvtudás és alapfokú humán ismeretek nélkül teszik ki munkaerőpiacra.
Elképesztő, de nem elég.
Már a felsőoktatás reformját is ő és a kizárólagosan a munkaadói érdekeket képviselő kamarai csapata  dirigálja. Átgázolva államtitkáron, rektotorokon, hallgató érdekképviseleteken.
Ez a pojácoid senkiházi iskolapéldája a félművelt új uralkodó osztálynak, amit a Fidesz próbál "örök időkre" a nyakunkba varrni. A módszer az, hogy bombabiztos, adófizetőkkel finanszírozott állásokat kreálnak számukra. Innen ontják a hülyeségeiket, ami persze teljes összhangban leledzik a vezér és agytrösztje megalomán álmodozásaival.  
Hát ennyi.

P.s.: Ha valaki ezek után még többet akar tudni erről a..., szóval róla, akkor itt megteheti:

http://t7.hu/0yxz

A bejegyzés trackback címe:

https://neonbagi.blog.hu/api/trackback/id/tr735679077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.07. 12:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imres 2013.12.08. 18:10:14

Bazdmeg elvtárs!
Ha írsz valakiről, legalább a nevét helyesen írd le!
Vagy ez nálatok genetikailag így működik?

neonbagi · http://neonbagi.blog.hu/ 2013.12.08. 20:23:07

@imres:
Bazmeg Úr!
Az egész posztban töröm magyart elfele.
És ha ezt is direkt írtam így?
Amúgy a fószerrel minden OK?
Mégamúgyabb: kikazoka nálatok?
süti beállítások módosítása